reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂Listopadowe kreski 🍁🍂

reklama
Czesc dziewczyny. Czy jest tu ktoś, kto miał wykonywany jakikolwiek zabieg wykonywany pod narkoza? 29.09 rozpoczęłam nowy cykl. 04.10 miałam wykonywany zabieg laryngologiczny pod narkoza. Do dnia dzisiejszego @ nie przyszła. Test 3 dni temu negatywny. Czy któreś z Was też się tak rozjechał cykl po narkozie?
Tak, ja miałam taki przypadek. Ale nie wiem czy była to kwestia narkozy czy rodzaju operacji.

Czesc dziewczyny. Czy jest tu ktoś, kto miał wykonywany jakikolwiek zabieg wykonywany pod narkoza? 29.09 rozpoczęłam nowy cykl. 04.10 miałam wykonywany zabieg laryngologiczny pod narkoza. Do dnia dzisiejszego @ nie przyszła. Test 3 dni temu negatywny. Czy któreś z Was też się tak rozjechał cykl po narkozie?
Mój jeden jedyny raz pod pełną narkozą był spowodowany ciążą pozamaciczną i okresu (?) dostałam ok 5 dni po zabiegu,gdy beta się bardzo obniżyła ale to inny przypadek. Może to stres?

Ja w poprzednim roku robiłam przegrodę i okres dostałam w normalnym terminie

reklama
Do góry