reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂Listopadowe kreski 🍁🍂

reklama
U mnie w tym cyklu wjeżdżają testy owu. Robić dwa razy dziennie czy raz wystarczy na wieczór ? Zawsze robiłam raz ale widzę , że tu po dwa robicie a akurat mam trochę zapasu z poprzednich ciąż.

U mnie w tym cyklu wjeżdżają testy owu. Robić dwa razy dziennie czy raz wystarczy na wieczór ? Zawsze robiłam raz ale widzę , że tu po dwa robicie a akurat mam trochę zapasu z poprzednich ciąż.
ja zaczynam robić dwa dziennie jak widzę że testy ciemnieją. Poza tym raz dziennie bo szkoda testów.

ja zaczynam robić dwa dziennie jak widzę że testy ciemnieją. Poza tym raz dziennie bo szkoda testów.
Są dosyć ciemne a to dopiero 8dc 😆 Czyli teraz po dwa muszę robić. Idę we wtorek na monitoring to zobaczymy czy coś tam rośnie bo testy są obiecujące.

Załączniki

• Screenshot_2024-11-10-12-50-50-33_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg
    Screenshot_2024-11-10-12-50-50-33_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg
    88,8 KB · Wyświetleń: 57
Są dosyć ciemne a to dopiero 8dc 😆 Czyli teraz po dwa muszę robić. Idę we wtorek na monitoring to zobaczymy czy coś tam rośnie bo testy są obiecujące.
no tutaj ewidentnie ciemnieją, więc już bym zaczęła robić częściej żeby sprawdzić czy ta tendencja się utrzyma. :) a masz jakieś objawy owu, czy tam raczej bezobjawowo przechodzisz?

Ja zaczęłam od 9dc i na razie 1 raz dziennie ale dziś już powtórzę wieczór bo chyba się zbliża peak. Wg aplikacji we wtorek. Na ostatni nie patrz pasek bo sobie tak zrobiłam z ciekawości po 20 min 😅🙈

Załączniki

• IMG_3876.jpeg
    IMG_3876.jpeg
    56,1 KB · Wyświetleń: 53
Ja zaczęłam od 9dc i na razie 1 raz dziennie ale dziś już powtórzę wieczór bo chyba się zbliża peak. Wg aplikacji we wtorek. Na ostatni nie patrz pasek bo sobie tak zrobiłam z ciekawości po 20 min 😅🙈
no tu ewidentnie coś jest na rzeczy :) właśnie to jest irytujące w Premom, że nie można usunąć testu jak się go wgrało dwa razy

reklama
no tu ewidentnie coś jest na rzeczy :) właśnie to jest irytujące w Premom, że nie można usunąć testu jak się go wgrało dwa razy
Można ;) Przesuń zdjęcie testu w lewo i masz różne opcje :) Nawet peak możesz sobie oznaczyć gdzieś indziej niż zaznaczyła Ci apka ;)

Załączniki

• Screenshot_20241110_131513_Premom.jpg
    Screenshot_20241110_131513_Premom.jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 28
Do góry