reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂Listopadowe kreski 🍁🍂

Dziewczyny mam pytanie,czuję że chyba zaczyna mi się początek zapalenia pęcherza 🥲 a jestem przed owulacją,mam w domu neofuragine max i zastanawiam się czy zacząć brać czy raczej spróbować jakiś domowych sposobów?,boję się że tabletki zaburzą mi jakoś cykl i owu nie wystąpi,nie mam żadnego pieczenia przy oddawaniu moczu,jedyne co czuję to takie lekkie parcie przy sikaniu 🥴 ale też nie za każdym razem,myślicie że od razu mam zacząć tabletki brać czy pić jakieś herbaty z żurawiny i tym podobne aby zapobiec rozwojowi zapalenia ?

reklama
Dziewczyny mam pytanie,czuję że chyba zaczyna mi się początek zapalenia pęcherza 🥲 a jestem przed owulacją,mam w domu neofuragine max i zastanawiam się czy zacząć brać czy raczej spróbować jakiś domowych sposobów?,boję się że tabletki zaburzą mi jakoś cykl i owu nie wystąpi,nie mam żadnego pieczenia przy oddawaniu moczu,jedyne co czuję to takie lekkie parcie przy sikaniu 🥴 ale też nie za każdym razem,myślicie że od razu mam zacząć tabletki brać czy pić jakieś herbaty z żurawiny i tym podobne aby zapobiec rozwojowi zapalenia ?
nie wydaje mi się, żeby furagina miała sprawić, że owu nie wystąpi :) ja bym brała, ale to ja. Gdyby to tak łatwo było zaburzyć to po co nam by były tabletki anty :D

Masz rację,też zacznę już brać od dziś,wiem że takie zapalenia szybko mogą się pogorszyć a nie chce dopuścić do stanu gdzie będę musiała mieć jakiś antybiotyk 😖

Czesc dziewczyny. Czy jest tu ktoś, kto miał wykonywany jakikolwiek zabieg wykonywany pod narkoza? 29.09 rozpoczęłam nowy cykl. 04.10 miałam wykonywany zabieg laryngologiczny pod narkoza. Do dnia dzisiejszego @ nie przyszła. Test 3 dni temu negatywny. Czy któreś z Was też się tak rozjechał cykl po narkozie?

reklama
Czesc dziewczyny. Czy jest tu ktoś, kto miał wykonywany jakikolwiek zabieg wykonywany pod narkoza? 29.09 rozpoczęłam nowy cykl. 04.10 miałam wykonywany zabieg laryngologiczny pod narkoza. Do dnia dzisiejszego @ nie przyszła. Test 3 dni temu negatywny. Czy któreś z Was też się tak rozjechał cykl po narkozie?
Hej, ja miałam histero pod narkozą i nie wpłynęło mi to na cykl. Może się stresowałaś zabiegiem i dlatego okres się przesunął?

Do góry