reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spotkanie czerwcówek

reklama
Nakręciłam się strasznie na to nasze spotkanie :-) weekend chyba będzie najlepszym rozwiązaniem.
Padł pomysł Uniejowa, to faktycznie centrum Polski, ja mam bardzo blisko ale jeśli chcecie gdzieś indziej to ja i tak dojadę :tak:

Dziewczyny ja myśmy że musimy tak:

1. Zrobić listę dziewczyn chętnych (narazie na niezależnie jaki termin i gdzie później możemy to korygować)
2. Ustalić miejsce (wynająć hotel w centrum bo np. ja nie pojadę na parę godzin z dwójką, to musi być z noclegiem)

E i tyle, ktoś musi się tym zająć, a w sprawie terminu to myślałam że chodzi wam o coś bliższego bo maj przyszłego roku to za 8 mc. wiele się może pozmieniać a zimą to też nie każdy chce jechać taki kawał (pogoda i warunki na drodze mogły by uniemożliwić wielu dłuższy wyjazd) bo np. ja do tego Uniejowa to mam 4h jazdy a dla mnie to długo, wiec sądze że październik to taki ostateczny termin

Ostatnia edycja:
U mnie październik odpada. Raz , że nie ma mojego P a ja się sama z nimi nie wybieram a dwa, że za dużo mam "zimowych" wydatków na naszą 5tkę, więc u mnie w rachubę wchodzi tylko po nowym roku. Może wybierzmy jakieś dwa terminy i zobaczymy na, który większośc się zgłosi i wtedy ten zwycięży. Pewnie i tak na raz nie wszystkim chętnym będzie pasować.

Fajnie by było gdyby udało się spotkać w jakiś ciepły miesiąc... maj - sierpień. Ja do tego Uniejowa mam 222km czyli 3h jazdy (wg. google). A coś tam jest ciekawego? Miejscówka fajna na tyle osób?

Smile- ja mam 267:-D

O ale ja sądziłam ze chodzi o szybsze spotkanie w tym roku bo na przeszły rok na maj to jeszcze cuda się mogą wydarzyć i pewnie część z nas się jeszcze wykruszy, pozatym w maju też być 8 stopni i lać, pogodę ciężko jest zaplanować....

Sa_raa - mnie już się podoba ta miejscówka. Już to widzę: 50 mam relaksuje się i plotkuje w basenie termalnym, a tatusiowie krążą dokoła z wózeczkami :-D:rofl2::-D:rofl2::-D

ja też bardziej za terminem po nowym roku pazdziernik dla mnie odpada za dużo już mieliśmy wydatków :-(a i w pazdzierniku dni juz bardzo krótkie i dzieciaczki jeszcze malutkie jak będą miały juz prawie rok to tyle dzieci naraz bedzie i dla nich frajda ;)

reklama
Do dziewczyn nie mających FB. Tworze mapkę na której zaznaczam punkty w celu ustalenia miejsca naszego spotkania. Wszystkie chętne proszę o podanie nazwy swojej miejscowości :biggrin2:

Do góry