reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spotkanie czerwcówek

reklama
Dziewczyny podejmę się zrobienia listy chętnych do spotkania :) można do mnie pisać i tu na bb i na fb :) co do tych terminów ... fajnie byłoby się spotkać już :p ale wiadomo szkoła/przedszkole, już zimno - a fajnie byłoby ferajną spacerować i wzbudzać sensacje (ok 50 mamusiek z dzieciakami :p) Dzika masz racje - do ciepłych miesięcy w przyszłym roku jeszcze wiele się może zdarzyć, ale przecież jeśli coś zarezerwujemy to można to korygować. A po za tym są z nami mamy zagraniczne, które muszą wcześniej wiedzieć kiedy/co/gdzie, żeby móc sobie przybycie zaplanować. Kolejna kwestia czasu trwania tego spotkania - też myślałam o weekendzie ew 3 dniach z weekendem włącznie. ajjjjj się doczekac nie mogę :p Mojemu już zapowiedziałam, że jedziemy i koniec kropka :p
No co do listy - to proszę tylko o wysyłanie wiadomości z tematem " spotkanie " :) , możecie wstępnie wpisac ile osób tow - czy z mężem/ narzeczonym/ partnerem i ilośc dzieci :)

Ostatnia edycja:
Kochane wg google to do Ulejowa mam jedyne 1940 km ....ale jak najbardziej jestem za i bede robic wszystko aby udalo nam sie przyjechac, choc nie bedzie to latwe :rofl2:

Stworzyłam mapkę :-p 35 zapisanych czerwcówek.
Bez tytułu.jpg

Załączniki

• Bez tytułu.jpg
    Bez tytułu.jpg
    35,3 KB · Wyświetleń: 91
super mapka już jest pozostaje ustalic konkretne miejsce i termin. Pozwolę sobie wkleic (wiem ide na łatwiznę) temat z FB :p

tematu spotkania ciąg dalszy :p Kochane do tej pory była rzucane luźne propozycje gdzie i kiedy. Może niech każda z Was napisze interesujący ją termin, wtedy może uda się coś ustalić - bo wiecie niekiedy jak się wcześniej coś rezerwuje to są zniżki (i tu odezwał się we mnie centuś krakowski :p) Wiem, że się jeszcze wieeeele może zmienić, ale jak coś ustalimy to każdy może sobie już zaplanować że wtedy i wtedy jedziemyyy

ja myślę że okolice np długiego weekendu majowego byłyby ok
wtedy nie ma żadnych roczków, a potem się ciągną co 2 dni aż do lipca

A wiecie mi sie wydaje że weekend majowy to nie najlepszy termin bo:

- jak wiadomo jest wtedy spory ruch na drogach i do tego korki ( i oczywiście więcej wypadków) a większość z nas będzie musiało sporo przejechać, ja np. jak nie musze to nie jeżdżę nigdzie w takie dłuższe weekendy

- większość pensjonatów czy ośrodków podnosi wtedy ceny

- do wielu osób przyjeżdża wtedy rodzina czy znajomi z którymi tylko w dłuższe weekendy są w stanie się spotkać

co do pozostałych majowych weekendów to "pierwsze" dzieci są z połowy maja i wiadomo roczki a poza tym maj to sezon komunii i jak nie naszych pociech to w rodzinie pewnie tu też parę osób by odpadło

Dlatego ja zaproponuje ostatni kwietniowy 25-27 kwietnia weekend wypada zaraz po świętach więc moze mamy zagraniczne jeszcze w Polsce bedą? Ja akurat w tym terminie mam wesele ale najwyżej nie pójdę...

reklama
Do góry