reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spotkania dla aktywnych mam - Warszawa

reklama
witam wszystkich:)
śledzę Wasz wątek od jakiegoś czasu i myślę że to super pomysł z tymi spotkaniami, szczególnie dla mam których każdy dzień wygląda podobnie - na pewno jest to jakieś urozmaicenie. Mój synek byl jeszcze za maly na takie wypady, obecnie ma 3,5 miesiąca i chętnie się wybiorę na następne spotkanko jeżeli jest planowane, wiadomo coś już na ten temat??

pozdrawiam

evita zaglądaj na wątek https://www.babyboom.pl/forum/warszawa-f205/mamy-z-warszawy-i-okolic-3430/, co jakiś czas się spotykamy razem. Ostatnio w środę (12.01) było spotkanie w Kalimbie. Co kilka tygodni zbieramy się na takie większe spotkanie gdzieś na terenie Warszawy lub okolic. Wszystkie informacje są na bieżąco w wątku, tylko nie robimy tego przez portal Aktywne Mamy. Ja próbowałam, ale miałam za mało cierpliwości do obsługi tego portalu. Jedno spotkanie nawet udało mi się dodać a potem miałam problemy z zarejestrowaniem następnego i dałam sobie spokój. W sumie wszystko jedno jak, najważniejsze, że się spotykamy :-).

Witam serdecznie!
Wszystkie Panie które cieszą się stanem błogosławionym chcielibyśmy zaprosić na nowo powstałe zajęcia ruchowe Fit-Mama.
Zajęcia Fit Mama są formą rekreacji ruchowej o niskiej intensywności, powstałą specjalnie dla Pań w ciąży. Mają charakter ogólnorozwojowy - pomagają radzić sobie z dolegliwościami i wyzwaniami, jakie niesie ze sobą okres ciąży.
Jeśli chcesz jak najlepiej przygotować swoje ciało do porodu, zmniejszyć ból porodowy i ułatwić sobie późniejszy powrót do formy? ZAPRASZAMY gorąco!!

Więcej na ten temat znajdą Panie na: Atmosfera Ruchu - fitness klub i szko

Cześć Chłopaki!
Do Dziewczyn piszesz "każdy"? To dziwne ...
:szok:
Szkoda, że tylko dla Dziewczyn. Też bym chętnie przyszedł chociaż mój Najmłodszy ma już 1000 dni za sobą.
pozdrawiam,
K.

reklama
Szanowne Panie,
mam ogromną prośbę, jestem studentką położnictwa i piszę pracę badawczą na temat przygotowania do macierzyństwa, przebiegu porodu i stanu dziecka.
Czy mogła bym poprosić chętne Panie o wypełnienie anonimowej ankiety dostępnej pod linkiem poniżej:

Link do: Ankieta

serdecznie dziękuje za wypełnione ankiety
Pozdrawiam

Do góry