reklama
Agnes92
Fanka BB :)
Dziewczyny mam nadzieje,że nie będziecie mieć mi za złe,ale zerknęłam na fotki i są naprawdę SUPER wogóle świetne te Wasze spotkania, kurcze tyle dzieciaczków naraz to musiało być zabawnie szkoda ,że tak daleko mieszkam ,bo chętnie wybrałabym się na taki piknik, tyle ,że ja przy Was gówniara to nie wiem czy bym się mogła nawet wprosić
gosha_88
Fanka BB :)
88 też niezły chociaż gówniarzerski Ale ja się z moim m wyrównujemy asia zapomniałam cię poprosić, błagam o przepis na te ciacha z biała czekoladą i malinami, zakochałam się w ich smaku, mężuś tak samo, moja mama też zachwycona bo jej dałam, nie mam wyjścia i muszę zrobić
gosia, to jest taka wersja z białą czekoladą słynnych amerykańskich chocolate chip cookies. Parę lat temu widziałam coś podobnego na jakimś zagranicznym blogu i je robiłam ale z głowy. Jakiś czas temu pojawił się podobny tylko, że z malinami na kwestii smaku: Kokosowe chocolate chip cookies - Przepis Ja robię teraz z tego przepisu z małymi modyfikacjami, daje tylko 100 g cukru, przy formowaniu ciastek musisz mieć ręce w mące bo bardzo się kleją, no i co jeszcze?, aa próbowałam z wiśniami mrożonymi ale maliny mrożone najlepsze. W kauflandzie mają swoje kauflandowskie maliny bardzo dobre i tanie ok. 7 zł, to takie moje awaryjne ciastka z tego co mam zawsze. Jak moje były za słodkie to daj 50 g cukru.
Ja już zdążyłam upiec te ciasteczka bo mąż mi marudził, że takie pychotki Asia zrobiła, przepis z ks właśnie próbowałam i głupia dopiero po upieczeniu przeczytałam komentarze i faktycznie lepiej mniej cukru dodać bo buzie wykręca brrryy a trzeba było eksperta Asi zapytać od razu :-)
malinka, no przepisy z KS są dla mnie często za słodkie, zresztą ja się nigdy nie trzymam ściśle przepisu.
A pamiętam chyba nawet bez cukru robila je kiedyś Marta Stuart parę lat temu widziałam w jej programie ale były bez malin i wiórek, a one bardzo dużo dają.
A pamiętam chyba nawet bez cukru robila je kiedyś Marta Stuart parę lat temu widziałam w jej programie ale były bez malin i wiórek, a one bardzo dużo dają.
malinka, no przepisy z KS są dla mnie często za słodkie, zresztą ja się nigdy nie trzymam ściśle przepisu.
reklama
Podziel się: