malinka, bo serniki na KS nie należą do słodkich to są głównie serniki nowojorskie, wiem coś bo robiłam z niej już wszystkie niektóre parę razy. Ja od 2008 roku robię z tego bloga parę razy w tyg coś i powiem Ci, że trzeba wypracować swoje "normy" wtedy dodaje się swoich ulubionych składników tak w wytrawnych jak i słodkich rzeczach ile się lubi. No oprócz bezy tu nie polecam zmniejszać niczego bo bez może nie wyjść. Np. sernik wiosenny jest bardzo słodki, a ten najnowszy pina colada nam tak średnio podszedł i jest mało słodki.
reklama
Agnes92
Fanka BB :)
Malinka ja nie wypominam wieku,broń Boże, tylko mówię,że mój jest za gówniarski jak do Was;-) moje koleżanki-rówieśniczki to latają jeszcze po dyskotekach i nie w głowie im dzieci, ja chciałam rodzinkę to mam
Zazdroszczę spotkania...
My nie dotarliśmy, bo byłam chora, ale teraz widzę, że dobrze się stało, bo Franek ma ospę (!!!). W czasie spotkania był już zarażający, więc lepiej, że nie przyszliśmy.
Czekam teraz tylko, kiedy Drobinę wykropkuje...
My nie dotarliśmy, bo byłam chora, ale teraz widzę, że dobrze się stało, bo Franek ma ospę (!!!). W czasie spotkania był już zarażający, więc lepiej, że nie przyszliśmy.
Czekam teraz tylko, kiedy Drobinę wykropkuje...
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
Ja o tym wieku to z czystej zazdrości, bo wizja że niebawem będe bliżej 40 niż 30 jest przerażająca trochę ;-)
Malinka78 - oj tam oj tam... - Katjusza77
Asia - dzięki za przepis, koniecznie muszę je zrobić, były "królową" spotkania ;-)
katjusza77
dzag - kulki to nic innego jak zmiksowane suszone morele z biszkoptami, mokrymi rękapi lepisz kulke i na noc do lodówki, żeby zastygła, proporcje dowolne ;-)
Asia - ja bułeczki robiłam z tego przepisu - Wiejskie bułeczki z boczkiem, serem i cebulką ale mi zupełnie nie takie wyszły bo dałam duzo za duzo sera (strało mi sie za dużo i nie chciałam, żeby mi zsechł ;-)) no i zamiast boczku dałam szynkę.
Asia - ja bułeczki robiłam z tego przepisu - Wiejskie bułeczki z boczkiem, serem i cebulką ale mi zupełnie nie takie wyszły bo dałam duzo za duzo sera (strało mi sie za dużo i nie chciałam, żeby mi zsechł ;-)) no i zamiast boczku dałam szynkę.
reklama
katjusza77
Hej Mamusie - może to dobra okazja na spotkanie, co??
Zapraszam na krakowską edycję MIĘDZYNARODOWEGO TYGODNIA BLISKOŚCI, który już tuż tuż - od 7 do 12 października i którego współorganizatorem jest instytucja, w której pracuję. Będą warsztaty chustowe, profilaktyka zadławień, warsztaty psychologiczne, slajdowiska, wykłady, baby-joga i wiele wiele innych - I WSZYSTKIE BEZPŁATNE!
szczegóły znajdziecie tu:
Międzynarodowy Tydzień Bliskości 2013
lub tu:
https://www.facebook.com/events/1419925691560010/?ref_newsfeed_story_type=regular
Naprawdę warto skorzystać!! Tegoroczne hasło - DAJ SIĘ PONIEŚĆ! :-)
Zobacz załącznik 584572
Zapraszam na krakowską edycję MIĘDZYNARODOWEGO TYGODNIA BLISKOŚCI, który już tuż tuż - od 7 do 12 października i którego współorganizatorem jest instytucja, w której pracuję. Będą warsztaty chustowe, profilaktyka zadławień, warsztaty psychologiczne, slajdowiska, wykłady, baby-joga i wiele wiele innych - I WSZYSTKIE BEZPŁATNE!
szczegóły znajdziecie tu:
Międzynarodowy Tydzień Bliskości 2013
lub tu:
https://www.facebook.com/events/1419925691560010/?ref_newsfeed_story_type=regular
Naprawdę warto skorzystać!! Tegoroczne hasło - DAJ SIĘ PONIEŚĆ! :-)
Zobacz załącznik 584572
Podziel się: