reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spotkanie czerwcówek

reklama
Tak więc w ta niedizele Kraków godzina tak ok 12 na ul. Pijarskiej będę czekać na mamusie :) pisze dziś bo jutro za bardzo dostępu do kompa nie będę miała
Do zobaczenia w niedziele :)

Kochane, dzwoniłam do właścicielki tej knajpki i sprawa wygląda tak:

Będziemy miały do dyspozycji kawiarnię, bo tego samego dnia na restauracji ogólnej jest Dzień Nauczyciela, tylko, że w późniejszych godzinach.

Będzie obiadek: zupa+ drugie, no i na stole jakieś wędlinki, sałatka, chleb itp, oczywiście napoje, woda. W karcie są również desery.

Całość będzie kosztowała do 40 zł za osobę. Wytargowałam 10 zł, bo chciała 50 zł. Co sądzicie o cenie?

Do środy mam dać znać w sprawie ostatecznej liczby osób, na razie są:

Mikoto z Jarkiem i Zosią
Teri z Dawidkiem i Darią
Natis z Darkiem, Natalką i Lenką
Anula z Łukaszem, Tosią i Karolkiem
Morenka z Gabrynią
Ja z Michasiem

Mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam... Jak ktoś jeszcze może i ma ochotę przyjechać, to oczywiście zapraszamy!!! Restauracja Relaks, Jędrzejów, ul. Parkowa 2, 11 października (piątek) godz. 11.00.

I prośba: Mnie nie będzie na bb ani na fb przez weekend, bo mam dwudniowe wesele z zespołem, w dodatku z noclegiem, bo daleko :-( Jak coś, to wszystkie sugestie odczytam w nocy przy ściąganiu mleka albo dopiero w poniedziałek... Albo piszcie sms 600 99 85 87. Buziaki!!!!!

Bona jak dla mnie cena ok :tak: ciesze się na to spotkanie jak dziecko :-D Bona kochana jak coś to bede co ciebie dzwonić tzn jakbym nie mogła tam trafić bo jakoś sie złozyło że nie byłam w Jędrzejowie :zawstydzona/y:

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry