Madziszy
Fanka BB :)
To znaczy coś się ma na rzeczy?O matko jak słodko!!!!
Ja nie siadłam dziś na tyłku ani na moment… we will see
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To znaczy coś się ma na rzeczy?O matko jak słodko!!!!
Ja nie siadłam dziś na tyłku ani na moment… we will see
Gratulacje!!!Dziewczyny, my już w komplecie. Urodziłam 18 sierpnia cc planowane. W niedzielę wyszliśmy ze szpitala i się organizujemy mały 3174 i 55 cm. Stracił na wadze i teraz próbujemy się podtuczyć. Ogólnie cały dzien najchętniej by spał i jedzenie nie jest na jego liście priorytetów
U mnie na odwrót spanie to nie priorytet ale jedzenie najchętniej mała by się od cycka nie od klejałaGratulacje!!!
Właśnie my dziś mamy taki dzień. I dodatkowo mały odkrył ze może wydać dźwięk "e" i tak sobie na mnie pokrzykuje żeby dać cycusia a jak zaśnie to nie zabieraćU mnie na odwrót spanie to nie priorytet ale jedzenie najchętniej mała by się od cycka nie od klejała
Bywa i że co pół godziny woła ale to chyba nie tak jeść co być przy mamie
PoDziubie 10 min uśnie przypomni sobie że jadła i z powrotem do cycy
I tak w kółko ale kocham ten stan
Moja przy cycusiu jak już bardzo się rozpłacze i zostanie przystawiona to taki śmieszny dźwięk ejoejoejo wydajeWłaśnie my dziś mamy taki dzień. I dodatkowo mały odkrył ze może wydać dźwięk "e" i tak sobie na mnie pokrzykuje żeby dać cycusia a jak zaśnie to nie zabierać
Tik tak..... Tik tak... Dalej sobie tykam. Mam nadzieję że u koleżanki lepiej.Dzoannna i Zflustrowana się nie odzywają może mamusie wreszcie się doczekały wielkiej godziny zero
Pewnie i sama w sobie jak bomba zegarowaTik tak..... Tik tak... Dalej sobie tykam. Mam nadzieję że u koleżanki lepiej.
Mój mówi żebym już rodziła bo on ma tylko kilka dni urlopu.Pewnie i sama w sobie jak bomba zegarowa
Mój mąż tak do mnie mówił kiedy wybuchniesz albo kiedy pękniesz
A jak pytał już tak kilka dni przed to mnie wkurzał bo z skąd miałam wiedzieć kiedy ,,pęknę"
Niestety … nicTo znaczy coś się ma na rzeczy?