reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2022🙂

reklama
Dzisiaj naszła mnie takie pytanie do mam rodzących sn
Dotykałyście rodzącej się główki malucha?
U mnie mimo że był to 4 poród to miałam okazję zrobić to pierwszy raz, do tej pory żadna położna nie proponowała mi tego ale w planie porodu zaznaczyłam że chciałabym dotknąć rodzącej się główki chod plan porodu był psu na bude bo szpital go nie wziął ale wszystko odbyło się według moich życzeń 😊
A jak dotkłam główki malej dostałam takiej siły bo aż poczułam że to tylko chwila jeszcze Góra 2 razy i malutka już będzie....naj śmiesniejsze jest to że kiedy urodziła się główka młodej ona już się darła na całą sale🙈😂

Dzisiaj naszła mnie takie pytanie do mam rodzących sn
Dotykałyście rodzącej się główki malucha?
U mnie mimo że był to 4 poród to miałam okazję zrobić to pierwszy raz, do tej pory żadna położna nie proponowała mi tego ale w planie porodu zaznaczyłam że chciałabym dotknąć rodzącej się główki chod plan porodu był psu na bude bo szpital go nie wziął ale wszystko odbyło się według moich życzeń 😊
A jak dotkłam główki malej dostałam takiej siły bo aż poczułam że to tylko chwila jeszcze Góra 2 razy i malutka już będzie....naj śmiesniejsze jest to że kiedy urodziła się główka młodej ona już się darła na całą sale🙈😂
Ja tez zaznaczylam ze chce dotknac!!!

Powodzonka! Ja mam przyjecie do szpitala 29.08 a indukcje juz mam 30.08
Czyli masz już coś ustalone. To fajnie. Jak u mnie nic nie ruszy do końca miesiąca to 1.09 mam wizytę u swojej ginekolog i pewnie wystawi mi nowe skierowanie do szpitala.

Wróciła mi zgaga, dziś trochę pospacerować się udało i ból krocza wrócił. No i czekam dalej.

reklama
Czyli masz już coś ustalone. To fajnie. Jak u mnie nic nie ruszy do końca miesiąca to 1.09 mam wizytę u swojej ginekolog i pewnie wystawi mi nowe skierowanie do szpitala.

Wróciła mi zgaga, dziś trochę pospacerować się udało i ból krocza wrócił. No i czekam dalej.
U mnie lakarz prowadzący powiedział na wizycie na 2 dni przed że jeśli nie urodzę do 15.08 mam iść do szpitala na badania 16.08 ale tknęło mnie 8 zadzwoniłam do szpitala tam powiedzieli mi że mam stawić się w dniu terminu(15.08) na ip z racji że to święto po za świętami to do poradni patologi ciąży i będę monitorowana(ktg,usg,badanie) przez nich co 2 dni do porodu lub indukcji 😊

Do góry