Madziszy
Fanka BB :)
Marzyłam o dziecku na 25 lat i udało się byłam w ciąży (mojej pierwszej), też poszło coś nie tak w 9 tygodniu miałam zabieg, ale moj ginekolog powiedział żeby od czekać 3@. Więc tyle czekaliśmy, kolejnego cyklu już nie było, zaskoczyło od razu. Szybko chciałam mieć drugie więc się nie zabezpieczaliśmy, ale myśleliśmy że to potrwa że musi być znów miesiączka a takiej nie miałam i niespodzianka druga ciąża przyszła szybciej niż myślałam. I tak żyłam bez @ przez 2,5 roku.
Później to mój już pilnował, a było mu łatwo bo cykle regularne. Aż do tamtego roku. Coś czuję że znów będzie się pilnował żeby nie było. Czwartego, chodź czasem myślę czemu nie. Kolejne dzieci rok po roku hehe ,
Masz 2 córeczki rok po rokuMarzyłam o dziecku na 25 lat i udało się byłam w ciąży (mojej pierwszej), też poszło coś nie tak w 9 tygodniu miałam zabieg, ale moj ginekolog powiedział żeby od czekać 3@. Więc tyle czekaliśmy, kolejnego cyklu już nie było, zaskoczyło od razu. Szybko chciałam mieć drugie więc się nie zabezpieczaliśmy, ale myśleliśmy że to potrwa że musi być znów miesiączka a takiej nie miałam i niespodzianka druga ciąża przyszła szybciej niż myślałam. I tak żyłam bez @ przez 2,5 roku.
Później to mój już pilnował, a było mu łatwo bo cykle regularne. Aż do tamtego roku. Coś czuję że znów będzie się pilnował żeby nie było. Czwartego, chodź czasem myślę czemu nie. Kolejne dzieci rok po roku hehe ,
Teraz kolej na 2 synków
Żeby było pół na pół
Takie dzieci rok po roku prawie jak bliźniaki