Dziewczyny u nas nie za dobrze. Poród przebiegał super, urodziłam naturalnie po 10 godzinach na własnych skurczach. Położyli mi dziecko na piersi a po przecięciu pępowiny Stas nie mógł rozkręcić płaczu. Okazało się ze ma wodę w płucach. Nie wiadomo skąd i dlaczego, jest pod respiratorem w innym szpitalu. Walczą o jego życie, proszę o modlitwe
reklama
MatkaJoanna
Fanka BB :)
Kochana się dobre myśli i modlę się za WasDziewczyny u nas nie za dobrze. Poród przebiegał super, urodziłam naturalnie po 10 godzinach na własnych skurczach. Położyli mi dziecko na piersi a po przecięciu pępowiny Stas nie mógł rozkręcić płaczu. Okazało się ze ma wodę w płucach. Nie wiadomo skąd i dlaczego, jest pod respiratorem w innym szpitalu. Walczą o jego życie, proszę o modlitwe
Będzie wszystko dobrze!!! Musi być
Powodzenia dziewczyny!!!!Mysza i klaudiaad trzymamy kciuki i czekamy na wieści.
Oczywiscie
Bedzie dobrze!!!!
OczywiscieDziewczyny u nas nie za dobrze. Poród przebiegał super, urodziłam naturalnie po 10 godzinach na własnych skurczach. Położyli mi dziecko na piersi a po przecięciu pępowiny Stas nie mógł rozkręcić płaczu. Okazało się ze ma wodę w płucach. Nie wiadomo skąd i dlaczego, jest pod respiratorem w innym szpitalu. Walczą o jego życie, proszę o modlitwe
Bedzie dobrze!!!!
Badzcie silni!!!Ciąża przebiegała super i nikt nie wie skąd woda w płucach, cud ze przeżył noc. Trzymamy się z mężem narazie dzielnie bo nic innego nam nie zostaje, Staś walczy
Kochana, ja również modlę się za Stasia! Wierzę, że wszystko będzie dobrze!Ciąża przebiegała super i nikt nie wie skąd woda w płucach, cud ze przeżył noc. Trzymamy się z mężem narazie dzielnie bo nic innego nam nie zostaje, Staś walczy
Andzia8989
Zaangażowana w BB
Kochana, bardzo bardzo mi przykro... Stasiu na pewno ma najlepszą opiekę. Nie wyobrażam nawet sobie co przeżywacie. Przytulam cię mocno.Ciąża przebiegała super i nikt nie wie skąd woda w płucach, cud ze przeżył noc. Trzymamy się z mężem narazie dzielnie bo nic innego nam nie zostaje, Staś walczy
Trzymam kciuki i czekamy na wieści!Chyba to mój czas. Przed chwilą odeszły mi wody, noc nieprzespana przez nieregularne skurcze. Jadę do szpitala
reklama
Trzymajcie sie. Mam nadzieje, że wszystko będzie dobrzeDziewczyny u nas nie za dobrze. Poród przebiegał super, urodziłam naturalnie po 10 godzinach na własnych skurczach. Położyli mi dziecko na piersi a po przecięciu pępowiny Stas nie mógł rozkręcić płaczu. Okazało się ze ma wodę w płucach. Nie wiadomo skąd i dlaczego, jest pod respiratorem w innym szpitalu. Walczą o jego życie, proszę o modlitwe