Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Naczekaliśmy się na obchód. Spadło do 12. Wszystkie inne badania dobrze. Przybiera na wadze, więc wychodzimy do domu i za dwa dni jeszcze raz mamy zbadać poziom bilirubiny@zrzeda i jak po wizycie? Spadło troszkę?
Gratulacje a jaka waga?My już po Okazało się, że do szpitala trafiłam z rozwarciem 7 cm. Musieli zrobić cesarkę przez zagrożenie życia, małemu spadało tętno. Urodził się o 9:51 i mamy 10 punktów
no to super w domu to w domu Dużo zdrówka.!!!Naczekaliśmy się na obchód. Spadło do 12. Wszystkie inne badania dobrze. Przybiera na wadze, więc wychodzimy do domu i za dwa dni jeszcze raz mamy zbadać poziom bilirubiny
Super wieści.Naczekaliśmy się na obchód. Spadło do 12. Wszystkie inne badania dobrze. Przybiera na wadze, więc wychodzimy do domu i za dwa dni jeszcze raz mamy zbadać poziom bilirubiny
Gratulujemy i dużo zdrówkaMy już po Okazało się, że do szpitala trafiłam z rozwarciem 7 cm. Musieli zrobić cesarkę przez zagrożenie życia, małemu spadało tętno. Urodził się o 9:51 i mamy 10 punktów
3300Gratulacje a jaka waga?
Dziewczyny u nas nie za dobrze. Poród przebiegał super, urodziłam naturalnie po 10 godzinach na własnych skurczach. Położyli mi dziecko na piersi a po przecięciu pępowiny Stas nie mógł rozkręcić płaczu. Okazało się ze ma wodę w płucach. Nie wiadomo skąd i dlaczego, jest pod respiratorem w innym szpitalu. Walczą o jego życie, proszę o modlitwe
Gratulacje!!!My już po Okazało się, że do szpitala trafiłam z rozwarciem 7 cm. Musieli zrobić cesarkę przez zagrożenie życia, małemu spadało tętno. Urodził się o 9:51 i mamy 10 punktów