reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2022🙂

reklama
Mamusie czy wy też jesteście senne. Od paru dni przesypiamy pół dnia.
Najlepsze to że w nocy też śpię.
Dobranoc hehe
U mnie to samo. Drzemka w ciągu dnia i w nocy zasypiam bez problemu. Ostatnio tak dobrze spałam w I trymestrze :)
Już myślałam, że się będzie coś rozkręcać, bo miałam delikatne plamienie, ale na razie spokój. Pół weekendu czytałam o zwiastunach porodu - i tak się nie czuję mądrzejsza. Mam nadzieje, że dotrwam chociaż do zdjęcia pessara.

U mnie to samo. Drzemka w ciągu dnia i w nocy zasypiam bez problemu. Ostatnio tak dobrze spałam w I trymestrze :)
Już myślałam, że się będzie coś rozkręcać, bo miałam delikatne plamienie, ale na razie spokój. Pół weekendu czytałam o zwiastunach porodu - i tak się nie czuję mądrzejsza. Mam nadzieje, że dotrwam chociaż do zdjęcia pessara.
Zazdroszczę:) nie wiem na kiedy masz termin ja na 31 lipca a od 1.5 miesiąca zasypiam kolo 23 pobudka kolo 1, następna koło 3, kolejna kolo 7.
Szukam plusów;) jak się urodzi to nie mam problemów ze wstawaniem w nocy haha

Mamusie czy wy też jesteście senne. Od paru dni przesypiamy pół dnia.
Najlepsze to że w nocy też śpię.
Dobranoc hehe
Mega, mogłabym spać cały czas 🙈 wczoraj położyłam się z młodą na drzemkę, spalysmy 3h, a po kolejnych 3h już mi się oczy tak kleily, że nie mogłam wyrobić 🙈 w nocy nie mam problemów ze snem, co najwyżej budzę się żeby z boku na bok się przekręcić czy raz do toalety. Ale potem zasypiam w sekundę.

Zazdroszczę:) nie wiem na kiedy masz termin ja na 31 lipca a od 1.5 miesiąca zasypiam kolo 23 pobudka kolo 1, następna koło 3, kolejna kolo 7.
Szukam plusów;) jak się urodzi to nie mam problemów ze wstawaniem w nocy haha
Termin podobnie, na 1.08 ;) Też się wybudzam, ale tylko na chwilę i zaraz zasypiam. W nocy mnie strasznie suszy, więc wstaje, żeby się napić i oczywiście do toalety.
Właśnie się zastanawiałam, czy to specjalnie nie jest tak zaprogramowane, żeby ćwiczyć nocne wstawanie. Mam wrażenie, że regularnie budzę się o podobnych porach.

Jak tam sytuacja u Was???
Miałam dziś badanie zrobione przez profesora i stwierdził że nie jest najgorzej z tą nerka, także pozwolił na 2 tygodnie wrocic do domu i wrocic tydzień przed terminem na cesarke ze względu na wagę młodego i miednicowe ułożenie. Ale lekarz prowadzący nie dał mi dziś wypisu, liczę na to że jutro mnie jednak puści.

Miałam dziś badanie zrobione przez profesora i stwierdził że nie jest najgorzej z tą nerka, także pozwolił na 2 tygodnie wrocic do domu i wrocic tydzień przed terminem na cesarke ze względu na wagę młodego i miednicowe ułożenie. Ale lekarz prowadzący nie dał mi dziś wypisu, liczę na to że jutro mnie jednak puści.
Trzymam kciuki żebyście jutro wyszli!
A coś jeszcze mówił na temat tej nerki? Będą jakieś badania po porodzie?

reklama
Do góry