Ja rano wstaję, jem śniadanie i już jestem tak zmęczona i senna jakbym z 8H ogród kopała.Mamusie czy wy też jesteście senne.od pary dni przesypiamy pół dnia.
Najlepsze to że w nocy też śpię.
Dobranoc hehe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja rano wstaję, jem śniadanie i już jestem tak zmęczona i senna jakbym z 8H ogród kopała.Mamusie czy wy też jesteście senne.od pary dni przesypiamy pół dnia.
Dobranoc hehe
U mnie to samo. Drzemka w ciągu dnia i w nocy zasypiam bez problemu. Ostatnio tak dobrze spałam w I trymestrzeMamusie czy wy też jesteście senne. Od paru dni przesypiamy pół dnia.
Dobranoc hehe
Zazdroszczę nie wiem na kiedy masz termin ja na 31 lipca a od 1.5 miesiąca zasypiam kolo 23 pobudka kolo 1, następna koło 3, kolejna kolo 7.U mnie to samo. Drzemka w ciągu dnia i w nocy zasypiam bez problemu. Ostatnio tak dobrze spałam w I trymestrze
Już myślałam, że się będzie coś rozkręcać, bo miałam delikatne plamienie, ale na razie spokój. Pół weekendu czytałam o zwiastunach porodu - i tak się nie czuję mądrzejsza. Mam nadzieje, że dotrwam chociaż do zdjęcia pessara.
Prawdopodobnie u nas też bostonka, chociaż nie ma typowych objawów, więc dr nie jest pewna. Do końca tygodnia siedzimy w domuNo niestety panuje córki mojego brata przeszły całkiem niedawno, syn kuzyni też i dzieci jej siostry to samo cierpliwości.
Mega, mogłabym spać cały czas wczoraj położyłam się z młodą na drzemkę, spalysmy 3h, a po kolejnych 3h już mi się oczy tak kleily, że nie mogłam wyrobić w nocy nie mam problemów ze snem, co najwyżej budzę się żeby z boku na bok się przekręcić czy raz do toalety. Ale potem zasypiam w sekundę.Mamusie czy wy też jesteście senne. Od paru dni przesypiamy pół dnia.
Dobranoc hehe
Termin podobnie, na 1.08 Też się wybudzam, ale tylko na chwilę i zaraz zasypiam. W nocy mnie strasznie suszy, więc wstaje, żeby się napić i oczywiście do toalety.Zazdroszczę nie wiem na kiedy masz termin ja na 31 lipca a od 1.5 miesiąca zasypiam kolo 23 pobudka kolo 1, następna koło 3, kolejna kolo 7.
Szukam plusów jak się urodzi to nie mam problemów ze wstawaniem w nocy haha
Miałam dziś badanie zrobione przez profesora i stwierdził że nie jest najgorzej z tą nerka, także pozwolił na 2 tygodnie wrocic do domu i wrocic tydzień przed terminem na cesarke ze względu na wagę młodego i miednicowe ułożenie. Ale lekarz prowadzący nie dał mi dziś wypisu, liczę na to że jutro mnie jednak puści.Jak tam sytuacja u Was???
Trzymam kciuki żebyście jutro wyszli!Miałam dziś badanie zrobione przez profesora i stwierdził że nie jest najgorzej z tą nerka, także pozwolił na 2 tygodnie wrocic do domu i wrocic tydzień przed terminem na cesarke ze względu na wagę młodego i miednicowe ułożenie. Ale lekarz prowadzący nie dał mi dziś wypisu, liczę na to że jutro mnie jednak puści.
Tak, będą badac po porodzie. Nie są teraz przez USG stwierdzić gdzie jest przeszkodą w przepływie moczu, dopiero po urodzeniu.Trzymam kciuki żebyście jutro wyszli!
A coś jeszcze mówił na temat tej nerki? Będą jakieś badania po porodzie?
A na koniec sierpnia masz? Ja 21.08No nie wiem może jednak ja.
U nas też chłodek, a od jutra upały. Więc dziś piorę nasze rzeczy bo w suszarce wyruszę wyrazie czego. A jutro rzut rzeczy dla małego.