Kostka9992
Zaciekawiona BB
Hejka, ja byłam tez dziś na wizycie, tez wszystko Oki, waga młodego 890 gram, ale cukrzycy nie mam bo krzywą cukrowa wyszła Oki, a wy już też robiłyście krzywą??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej. Ja chcę zrobić krzywą w 26/27 tc. Zaraz zaczynam 25 tydzień, więc jeszcze chwilaHejka, ja byłam tez dziś na wizycie, tez wszystko Oki, waga młodego 890 gram, ale cukrzycy nie mam bo krzywą cukrowa wyszła Oki, a wy już też robiłyście krzywą??
Ja też zrobię pewnie w przyszłym tyg. Zaczęłam właśnie 25tydzien.Hejka, ja byłam tez dziś na wizycie, tez wszystko Oki, waga młodego 890 gram, ale cukrzycy nie mam bo krzywą cukrowa wyszła Oki, a wy już też robiłyście krzywą??
Jaką wagę na jaki wiek ciążowy podał Ci lekarz? Mój synek jest bardzo malutki jak na wiek ciąży, dlatego pytamMój waży połowę z tego co twoje maleństwo, mam 21t4d. Krzywa za dwa tygodnie mnie czeka.
21t4d i ciut ponad 400 gJaką wagę na jaki wiek ciążowy podał Ci lekarz? Mój synek jest bardzo malutki jak na wiek ciąży, dlatego pytam
U mnie 22t5d i 420g. To jeszcze norma, ale sam dół. Mam się na ten moment nie martwić, ale to kontrolować. Mam nadzieję, że nasze robaczki jeszcze nabiorą porządnej masy21t4d i ciut ponad 400 g
Ja jestem w 24 i 4, mały ma wagę jak na 26 tydzien, już tak mam że duże dzieci, moja córka ważyła 4400g, gin mówi że teraz syn ma szansę ją pobić, nie wiem czym jest to spowodowane, bo jestem niska i dość szczupla, mąż tez21t4d i ciut ponad 400 g
Ja i mąż wysocy jesteśmy, pierwsza córka zaledwie 3300 g, druga 4020g. Wiec nie wiem jaki będzie synuś.Ja jestem w 24 i 4, mały ma wagę jak na 26 tydzien, już tak mam że duże dzieci, moja córka ważyła 4400g, gin mówi że teraz syn ma szansę ją pobić, nie wiem czym jest to spowodowane, bo jestem niska i dość szczupla, mąż tez
Moje dziewczyny ważyły 3500g i 3400g i mam nadzieję, że trzecia pójdzie w ślady starszych sióstrJa jestem w 24 i 4, mały ma wagę jak na 26 tydzien, już tak mam że duże dzieci, moja córka ważyła 4400g, gin mówi że teraz syn ma szansę ją pobić, nie wiem czym jest to spowodowane, bo jestem niska i dość szczupla, mąż tez