Alexandra123
Zaangażowana w BB
Od którego tc latwicie położna środowiskowa?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja do herbaty daje dużo cytryny i trochę miodu, pewnie dlatego mi nawet wchodzi a zawsze rano pije Inkę, czasami mam ochotę na KakaoNa herbatę mnie odrzuca. Pijemy dwie kawy słabsze niż zwykle. O jedną i Inkę.
A w którym tygodniu to się zaczęło?W poprzednich ciążach moje reagowały na szturchanie i głaskania. Gdy szturchnałam to uciekało w drugą stronę. Przy głaskaniu przysięgali się.
Pewnie nic się nie stało. Ja też jak szybko wstanę to czasem tak zakłuje, że ruszyć się nie mogę i muszę poczekac az puści.Dokładnie tak po jednej stronie, szkoda że nie czuję jeszcze regularnych ruchów. Czekam aż da znać.
Ja czuję i siedzac i leżąc. Dużo już się rusza i wypinają. Kopie mnie często na dole. Mąż też już czuł jak się rusza.Czy też odczuwacie najczęściej ruchy przy leżeniu na plecach ?
Ja napoczatku też miałam całkowite odrzucenie do kawy , teraz pije chętnie codziennie jedna dwie zdarzy się tezA co do kawy, to na początku mnie odrzucilo całkowicie, a teraz z chęcią pije 2-3 dziennie,slabe rozpuszczalne z mlekiem. Z córkami odrzucilo mnie całkowicie i całą ciążę nie piłam. Herbatę pije jedną dziennie ale to bardziej dlatego że nie mam ochoty niż dlatego że nie można.
A od którego tygodnia tak miałaś?W poprzednich ciążach moje reagowały na szturchanie i głaskania. Gdy szturchnałam to uciekało w drugą stronę. Przy głaskaniu przysięgali się.
Koniec 6 miesiąca.A od którego tygodnia tak miałaś?