Ja od tygodnia na zwolnieniu, chciałam dużej chodzić do pracy, ale niestety mam zbyt stresujące stanowisko niestety na wolnym czas stanął w miejscu...Jasne, że dam znać
Znów poniedziałek i trzeba szykować sie do pracy. Nie chce mi się. Pracujecie jeszcze? Ja planuje pracować do maja, moze czerwca o ile będę się dobrze czuła. W poprzedniej ciąży też chciałam długo pracować ale przyszedł covid, nikt nie wiedział co to będzie, ja była świeżo po zapaleniu oskrzeli, więc nie wróciłam już do pracy. Z resztą w pracy też mówili żebym lepiej nie wracała bo sytuacja napięta. To byl jakoś 5-6 miesiąc ciąży.
reklama
W pracy szybko czas leci ja jeszcze tylko jutro i robię sobie długi weekendJa od tygodnia na zwolnieniu, chciałam dużej chodzić do pracy, ale niestety mam zbyt stresujące stanowisko niestety na wolnym czas stanął w miejscu...
Napiszcie coś o sobie macie już dzieci, czy to wasze pierwsze maleństwa? Skąd jesteście? (Ja z woj. Pomorskiego)
Jednak mimo separacji łóżkowej z mężem, chyba i przeszło na mnie. W nocy bolało mnie gardło i głowa. Juz teraz tylko głowa, mam nadzieję że dalej nie pójdzie. Piję dużo wody, ale mam od mamy sok z czarnego bzu, sok z malin z ogrodu i miód, więc chyba będę jak coś to tym się ratować.
Hej dziewczyny, pozwolę się dołączyć, mój termin porodu wypada tak jak u Was w Sierpniu. Z pewnością wszystkie jesteście po pierwszym badaniu referencyjnym 1 trymestru (tzw. badanie genetyczne) i do tego będzie nawiązywało moje pytanie, czy każda z Was miała wykonaną ocenę zastawki trójdzielnej, przewód żylny? ocena ryzyka preeklapsji? Bo jak parze na swoje badanie to u mnie tego nie ma, a wykonywał lekarz z certyfikatem. Zrobiłam oczywiście research i tak naprawdę w PL nie ma tak dużo lekarzy którzy mają uprawnienia do wykonywania oceny powyższych elementów. Nawet nie przyszło mi do głowy, że można mieć uprawnienia"a różne elementy badania". Założyłam, ze jak ktoś ma uprawnienia FMF do 1 trymestru to na wszystko.
Ja miałam, mam obliczone ryzyko w 34 tyg i 37 tygHej dziewczyny, pozwolę się dołączyć, mój termin porodu wypada tak jak u Was w Sierpniu. Z pewnością wszystkie jesteście po pierwszym badaniu referencyjnym 1 trymestru (tzw. badanie genetyczne) i do tego będzie nawiązywało moje pytanie, czy każda z Was miała wykonaną ocenę zastawki trójdzielnej, przewód żylny? ocena ryzyka preeklapsji? Bo jak parze na swoje badanie to u mnie tego nie ma, a wykonywał lekarz z certyfikatem. Zrobiłam oczywiście research i tak naprawdę w PL nie ma tak dużo lekarzy którzy mają uprawnienia do wykonywania oceny powyższych elementów. Nawet nie przyszło mi do głowy, że można mieć uprawnienia"a różne elementy badania". Założyłam, ze jak ktoś ma uprawnienia FMF do 1 trymestru to na wszystko.
Asiaxz
Fanka BB :)
Ja jestem ze Szczecina. To moja pierwsza ciążaW pracy szybko czas leci ja jeszcze tylko jutro i robię sobie długi weekend
Napiszcie coś o sobie macie już dzieci, czy to wasze pierwsze maleństwa? Skąd jesteście? (Ja z woj. Pomorskiego)
to mój pierwszy dzidziuś, jestem ze SzczecinaW pracy szybko czas leci ja jeszcze tylko jutro i robię sobie długi weekend
Kwiatkowa14
Zaangażowana w BB
Ja jestem z Warszawy, mam synka w wieku 4 lat
Andzia8989
Zaangażowana w BB
Ja jestem z małopolski, drugi dzidziuś
reklama