reklama
Miracle...
Zaciekawiona BB
Witam kochane mam pytanie odnosnie tego peelingu 3 enzymy czy mozna go stosowac w ciazy ???
szarcia
06.2009/01.2011
Ja też. Termin na 30sierpnia ale siedzę już na prywatnym forum.Kochana ja w tym roku kończę 40
Ja go używam, gdzie doczytałam, ze peelingi enzymatyczne spokojnie można, kwasów nie.Witam kochane mam pytanie odnosnie tego peelingu 3 enzymy czy mozna go stosowac w ciazy ??? Zobacz załącznik 1370189
Dawaj do mnie. Może pomogę.Witam. Ma ktoś jakieś doświadczenie z wózkami dla bliźniąt. Pisalem na forum w temacie dla bliźniaków ale nie wiem czy tam ktoś jeszcze zaglada i nie dostałem zadnej odpowiedzi . Narazie najbliżej do bugaboo donkey 2 twin ale moze ktoś coś innego poleci
Kwiatkowa14
Zaangażowana w BB
Dziewczyny, pytanie o peeling mnie zainspirowało do kolejnego: z czego zrezygnowałyście po wiadomości o ciąży? Farbowanie włosów, hybryda na paznokciach, kawa, zabiegi kosmetyczne...? Coś innego? Ja zmieniłam farbę na tę bez amoniaku i mimo wszystko (chociaż wiem że niby można) odstawiłam kawę bo tej bez kofeiny nie jestem w stanie pić.
dagittka
Fanka BB :)
Zrezygnowałam z picia kawy (ja głównie kawę piłam dla smaku, a nie pobudzenia - na mnie to nie działa) oraz z usług kosmetycznych typu: hybryda i laminacja rzęs. Włosy farbowałam raz, na początku ciąży. Będę jeszcze chciała zafarbować, ale w późniejszym czasie.Dziewczyny, pytanie o peeling mnie zainspirowało do kolejnego: z czego zrezygnowałyście po wiadomości o ciąży? Farbowanie włosów, hybryda na paznokciach, kawa, zabiegi kosmetyczne...? Coś innego? Ja zmieniłam farbę na tę bez amoniaku i mimo wszystko (chociaż wiem że niby można) odstawiłam kawę bo tej bez kofeiny nie jestem w stanie pić.
Andzia8989
Zaangażowana w BB
Dziewczyny, z racji tego że mam nadczynność tarczycy nie mogę przyjmować suplementów z jodem. Na rynku dostępne są tylko jedne elevit pronatal, oczywiście kupiłam je, ale okazało się, że zawierają dużą dawkę wit. A bo jest na pierwszym miejscu w składzie, aż 3600j.m. oczywiście wstrzymałam się ze stosowaniem. Wiem, że najlepiej porozmawiać z gin, ale może ktorss z was stosowała?
Gimmehopejoanna
Aktywna w BB
Hmmm, ja zrezygnowałam z hybrydy w 1 trymestrze i odpuściłam laminację brwi i rzęs. Ale tak zupełnie szczerze to nie umiem tego naukowo wyjaśnić, raczej kwestia psychiki (która i tak jest nadszarpnięta;P). Nie używam tez kosmetyków z kwasami i tu akurat jest to odradzane jako szkodliwe.Dziewczyny, pytanie o peeling mnie zainspirowało do kolejnego: z czego zrezygnowałyście po wiadomości o ciąży? Farbowanie włosów, hybryda na paznokciach, kawa, zabiegi kosmetyczne...? Coś innego? Ja zmieniłam farbę na tę bez amoniaku i mimo wszystko (chociaż wiem że niby można) odstawiłam kawę bo tej bez kofeiny nie jestem w stanie pić.
reklama
Angie777
Aktywna w BB
Ja zrezygnowałam z całej linii kosmetyków do twarzy , ponieważ zawierają retinol. Na zabiegi do kosmetyczki ( dla kobiet w ciąży) chodzę regularnie , bo hormony szaleją i dostaje strasznego trądziku. Laminacje rzęs i hybrydę tez sobie odpuściłam. I oczywiście przesunęła mocno plany dotyczące zabiegu laserem frakcyjnym na twarz ( całkowicie zabronione ).Dziewczyny, pytanie o peeling mnie zainspirowało do kolejnego: z czego zrezygnowałyście po wiadomości o ciąży? Farbowanie włosów, hybryda na paznokciach, kawa, zabiegi kosmetyczne...? Coś innego? Ja zmieniłam farbę na tę bez amoniaku i mimo wszystko (chociaż wiem że niby można) odstawiłam kawę bo tej bez kofeiny nie jestem w stanie pić.