reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2022🙂

Jeszcze leżę 😊. Wg USG mam 13 tydz z hakiem a i tak nadal odczuwam duże mdłości, głównie na czczo oraz jak próbuję trochę ćwiczyć... I powoli przestaje mieć nadzieję, że to w końcu przejdzie hahahha.

O nie ! To ja mimo wszystko będę żyła nadzieją bo inaczej przeniosę się na stałe do łazienki 😅
Ja też właśnie leżę jeszcze po porannej serii, obok mnie mój 6 latek który ma teraz haj lajf bo na śniadanie jak nie ma taty dostaje od matki zawsze płatki (to jedyne co mam siłę zrobić) 😆
Daj koniecznie znać jak Ci się polepszy, będę miała na co czekać 😉💚

reklama
Jak już wywiązał się ciekawy temat kupowania spodni ciążowych i ogólnie ubrań, to jeśli miałaby któraś z Was do polecania jakiś fajny sklep właśnie z takimi ubraniami, to chętnie się dowiem. Ja na ten moment liczę, że pochodzę sobie w moich sukienkach, bo mam ich bardzo dużo, wszystkie są luźne i zmieszczą pojawiający się brzuszek. Gorzej z koszulą białą do pracy 😅 Pracuje w takim miejscu, że muszę mieć codziennie białą koszule na sobie i coś czuje, że z tym mogę napotkać mały problem

Jak już wywiązał się ciekawy temat kupowania spodni ciążowych i ogólnie ubrań, to jeśli miałaby któraś z Was do polecania jakiś fajny sklep właśnie z takimi ubraniami, to chętnie się dowiem. Ja na ten moment liczę, że pochodzę sobie w moich sukienkach, bo mam ich bardzo dużo, wszystkie są luźne i zmieszczą pojawiający się brzuszek. Gorzej z koszulą białą do pracy 😅 Pracuje w takim miejscu, że muszę mieć codziennie białą koszule na sobie i coś czuje, że z tym mogę napotkać mały problem
Ja w poprzedniej ciąży kupowałam tylko w h&m ubrania ale tam raczej nic eleganckiego nie znajdziesz. Chociaż od jakiegoś czasu pojawiają mi się reklamy sklepów z odzieżą ciążowa w necie tyle, że ceny są czasem kosmosu 😶 niestety nie oodam konkretnej nazwy.

Jak już wywiązał się ciekawy temat kupowania spodni ciążowych i ogólnie ubrań, to jeśli miałaby któraś z Was do polecania jakiś fajny sklep właśnie z takimi ubraniami, to chętnie się dowiem.
Tylko spodnie kupię w dziale ciążowym. Resztę w normanych sieciówkach. Tylko fasony bardziej rozkloszowane ;) Jak na fb pojawiły mi się reklamy sklepów z ubraniami typowo ciążowymi to byłam przerażona- jakie one brzydkie 🙈😁

Ja noszę na codzień w pracy fartuch, więc za chwilę pewnie się nie zapnę ;)

Jak na fb pojawiły mi się reklamy sklepów z ubraniami typowo ciążowymi to byłam przerażona- jakie one brzydkie 🙈😁

Mam podobne wrażenie 🙈 Ja mam 3 pary spodni ciążowych z poprzedniej ciąży, ale raczej częściej chodzę w sukienkach, których na wiosnę i lato mam sporo, więc myślę, że objadę jakoś na ciuchach, które mam w szafie, bez konieczności kupowania ubrać typowo ciążowych 😊

Hej kobietki, proszę powiedzcie mi czy mogę prowadzić ciążę u 2 lekarzy prywatnych? Jestem w 13 TC mam swojego lekarza prowadzącego ciążę , który jest moim lekarzem od lat lecz kusi mnie aby udać się różniez do innego po to by mieć trochę porównanie a poza tym szukam lekarza który pracuje w szpitalu gdzie będę rodzic i mam takiego na oku :) czy to dopuszczalne? Czy w 13tc to za późno aby lekarz zgodził się prowadzić ciążę? Jakie są wasze doświadczenia?

reklama
Mam podobne wrażenie 🙈 Ja mam 3 pary spodni ciążowych z poprzedniej ciąży, ale raczej częściej chodzę w sukienkach, których na wiosnę i lato mam sporo, więc myślę, że objadę jakoś na ciuchach, które mam w szafie, bez konieczności kupowania ubrać typowo ciążowych 😊
Ja też tak myślę, mam dużo sukienek oversize takich rozkloszowanych także spokojnie brzuch mi się zmieści

Do góry