reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2022🙂

Nic nie trzeba, nic nie musisz. Wywodzę się z kręgu rodzin wegańskich i wegetariańskich. Mają wspaniałe, zdrowe i bardzo inteligentne dzieci. Wystarczy przemyślana dieta - tak jak i w każdej ciąży.
No właśnie też tak myślę, ale mam pracę z klientem i wkurzające jest wieczne pouczanie, że właśnie coś muszę bo jestem w ciąży... Masakra

reklama
Jeszcze się w moje "codzienne" mieszczę😁 dużo też chodzę w sukienkach, spódnicach, tunikach, także jeszcze poczekam z zakupem spodni.

Chociaż zaraz zaczniemy rosnąć tygodnia na tydzień 😉 to trzeba będzie sie przygotować
Podobnie mam. Nie kupuję spodni ciążowych :p póki co to nawet mam luźniejsze swoje spodnie niż przed ciążą, a na wiosnę ilato to myślę bardziej o zakupie kilku sukienek i tyle :)

Ja mam z poprzedniej ciazy spodnie (jeansy) z pasem ciążowym z H&M. Są mega wygodne! Po pierwszej ciąży to jeszcze prawie cały połóg w nich przechodziłam [emoji16]

Ja nie kupuję, w poprzedniej ciąży kupiłam chyba 3 pary i były mega niewygodne, nie korzystałam z nich...
Myślę, że z tymi spodniemi to tak z normalnymi. Jedne kupisz i będą tak wygodne, że je znosisz, a drugie oddasz, bo jednak nie do końca będziesz się w nich czuła.

Ja zawsze uważałam, że takie spodnie z pasem co cudowny wynalazek. Nic nie ciśnie, nic nie uwiera ;)
Chociaż ja i tak nie mogę doczekać się wiosny i letnich sukienek ❤

Ja dzisiaj wypiłam pierwsza kawę od trzech miesięcy. Bez niej nie pociągnę w pracy, a narobiłam sobie zaległości przez „nie chce mi się dzisiaj”. Mam nadzieje, ze nie narobie krzywdy maluszkowi. Przeczytałam 5 artykułów i przeczytałam, ze w sumie niby można, ale lepiej nie 😣 powiedzcie mnie proszę, ze tez Wam się zdarza.
Ja obie ciąże piłam po dwie kawy dziennie. Teraz nie piję,bo mnie zwyczajnie odrzuciło. Nie martw się, wszystko jest ok,jeśli jest w granicach rozsądku

Dzień dobry! Nie, ja też jeszcze nie dostałam. Chyba mamy tu po prostu teraz druga grupę 😅
Ja z zakupem spodni jeszcze chwilę poczekam, może tydzień czy dwa.
Narazie skupiam się na tym żeby przetrwać każdy kolejny dzień bo mdłości i wymioty nie ustępują. Już ledwo żyję 🙄 10+1 a gdzie tam dalej.
A jak u Was poranek?

reklama
Dzień dobry! Nie, ja też jeszcze nie dostałam. Chyba mamy tu po prostu teraz druga grupę 😅
Ja z zakupem spodni jeszcze chwilę poczekam, może tydzień czy dwa.
Narazie skupiam się na tym żeby przetrwać każdy kolejny dzień bo mdłości i wymioty nie ustępują. Już ledwo żyję 🙄 10+1 a gdzie tam dalej.
A jak u Was poranek?
Jeszcze leżę 😊. Wg USG mam 13 tydz z hakiem a i tak nadal odczuwam duże mdłości, głównie na czczo oraz jak próbuję trochę ćwiczyć... I powoli przestaje mieć nadzieję, że to w końcu przejdzie hahahha.

Do góry