reklama
Alexandra123
Zaangażowana w BB
Ja 2 razy naturalnie i bez znieczulenia i powiem ze po młodszym synie to od razu po porodzie miałam jakiś przypływ energii i każdy się dziwił skąd biorę siły Teraz też bym chciała naturalnie...ale marzy mi się wypróbować znieczulenie ...
Alexandra123
Zaangażowana w BB
Super , obym też tak miała
Alexandra123
Zaangażowana w BB
Mi też się nie podobają te ubrania ciążowe, ja już się martwię w czym będę chodzić choć jak to będzie okres wiosenno letni to najlepiej oversizowe sukienki raczej powinniśmy się zmieścićMam podobne wrażenie Ja mam 3 pary spodni ciążowych z poprzedniej ciąży, ale raczej częściej chodzę w sukienkach, których na wiosnę i lato mam sporo, więc myślę, że objadę jakoś na ciuchach, które mam w szafie, bez konieczności kupowania ubrać typowo ciążowych
Ja właśnie od zawsze miałam problem z ubraniami oversize, nie jestem wysoka, więc tak samo sukienka za kolano to dla mnie dramat, a ciążowej mini sobie nie wyobrażam chyba . Jak na razie to powoli muszę kupić jakieś większe koszulki, bo wszystkie jakie mam są obcisłe, więc już powoli zaczynają być ciasneMi też się nie podobają te ubrania ciążowe, ja już się martwię w czym będę chodzić choć jak to będzie okres wiosenno letni to najlepiej oversizowe sukienki raczej powinniśmy się zmieścić
Alexandra123
Zaangażowana w BB
Jeśli chodzi o kawę to raczej można ale oczywiście z umiarem, ja piję ale nie codziennie ... I taka małą filiżankę rozpuszczalna z mlekiem słabaJa dzisiaj wypiłam pierwsza kawę od trzech miesięcy. Bez niej nie pociągnę w pracy, a narobiłam sobie zaległości przez „nie chce mi się dzisiaj”. Mam nadzieje, ze nie narobie krzywdy maluszkowi. Przeczytałam 5 artykułów i przeczytałam, ze w sumie niby można, ale lepiej nie powiedzcie mnie proszę, ze tez Wam się zdarza.
Alexandra123
Zaangażowana w BB
U mnie z rana też nie widać a popołudniu pompuje sięJa mam podobnie, tylko mnie nie pobolewa. Rano brzuszka nie widać wcale, a mniej więcej od 14 rośnie i wieczorem wygląda co najmniej na 5 miesiąc rano wszystko wraca do normy
Alexandra123
Zaangażowana w BB
U mnie też jest tak z mięsem, poprostu nie lubię . I nikt nie ma prawa zmuszaćNic nie trzeba, nic nie musisz. Wywodzę się z kręgu rodzin wegańskich i wegetariańskich. Mają wspaniałe, zdrowe i bardzo inteligentne dzieci. Wystarczy przemyślana dieta - tak jak i w każdej ciąży.
Alexandra123
Zaangażowana w BB
Ja też tak myślę wiosna lato sporo sukienek bo w tym będzie najwygodniej póki co to dresy bo jeansy już się niestety nie dopinamPodobnie mam. Nie kupuję spodni ciążowych póki co to nawet mam luźniejsze swoje spodnie niż przed ciążą, a na wiosnę ilato to myślę bardziej o zakupie kilku sukienek i tyle
reklama
Alexandra123
Zaangażowana w BB
Dokładnie jeśli macie fajne sklepy to podsylajcieJak już wywiązał się ciekawy temat kupowania spodni ciążowych i ogólnie ubrań, to jeśli miałaby któraś z Was do polecania jakiś fajny sklep właśnie z takimi ubraniami, to chętnie się dowiem. Ja na ten moment liczę, że pochodzę sobie w moich sukienkach, bo mam ich bardzo dużo, wszystkie są luźne i zmieszczą pojawiający się brzuszek. Gorzej z koszulą białą do pracy Pracuje w takim miejscu, że muszę mieć codziennie białą koszule na sobie i coś czuje, że z tym mogę napotkać mały problem