dagittka
Fanka BB :)
Tak, pierwsze dziecię Pierwsze kroki w macierzyństwiePierwszy potomek?
U mnie córa z pierwszego małżeństwa, więc teraz gra w ruletkę od nowa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, pierwsze dziecię Pierwsze kroki w macierzyństwiePierwszy potomek?
U mnie córa z pierwszego małżeństwa, więc teraz gra w ruletkę od nowa
Ja w pierwszych tygodniach pierwszej ciąży, gdzie lekarz nie mógł jej jeszcze potwierdzić, bo było za wcześnie ( mialam tylko pozytywny test) wybrałam się na wyprawę 3 tygodniową po Skandynawii pod namiot. Co prawda lekarz powiedział śmiało, ale dziś bym się nie odważyła na taki wypad i żeby nie mieć lekarza pod ręką. Ale wtedy mialam mniej lat, ahoj przygodo i na szczęście nic złego się nie wydarzyło, ale wspomnienia piękneCzasem się zastanawiam czy jakbym zaszła mając 20 lat to też bym się przejmowała tak jak teraz mając 30 lat. Pewnie nie, wtedy byłam wyluzowana, nie myślalabym tyle A teraz człowiek jest bardziej swiadomy, dojrzalszy, te spojrzenie na życie i co może się wydarzyć/spotkać w życiu jest bardziej odczuwalne.
A właśnie mówią, że częstsze pomyłki są dziewczynka - chłopczyk
Bez obaw, drugie kroki nie są łatwiejszeTak, pierwsze dziecię Pierwsze kroki w macierzyństwie
No a jak, najlepszeFajnie, że znalazłam to forum. Fajne z Was babki!
Mój mąż marzy o córeczce, dla mnie to obojętne, ważne aby był dzidziuś zdrowyA ja marzę o drugiej córce.
Oczywiście mąż wybrał by syna, jednak nie wiem czy umiałabym chłopca dobrze wychować.
Wiecie, brak odpowiednich wzorców
U nas u mnie zawsze wszędzie dziewczynki, mega mocny gen.
U męża znowu na 6 dzieci 1 dziewczynka i tak patrzyliśmy do 2 pokoleń w górę. Mega mocny gen
Ciekawe jak wyjdzie u nas
Aktualnie jestem w 13tygodniu.. Infekcja trwa od 7 tygodnia, ale dopiero teraz przyszły wszystkie wyniki i lekarz je zinterpretował...Dokładnie, zdecydowanie mogłyby być mniejsze w którym tygodniu ciąży bierzesz?