Ja dostałam zalecenie, żeby się szczepić po skończonym 16 tygodniuHej,
Dziś spotkała mnie dziwna sytuacja ...ginekolog wysłał mnie na szczepienie...8 tydzień i 6 dzień...jadę, stoję w kolejce wkurzona, że nieogarnięte na maxa tam wszystko...po czym stoję i czekam a Pani wystawiła dyskwalifikacje do szczepienia i kazała przyjść w 15 tygodniu...A u Was jak?
reklama
Madriga
Fanka BB :)
Po dzisiejszym totalnym załamaniu, scenie płaczu na kuchennej podłodze i apogeum emocji postanowiłam nie czekać do 31 stycznia na wizytę (ostatnia 4 stycznia 7+3) i w poniedziałek pójdę do lekarza. Doszłam do wniosku, że zupełny brak objawów w końcówce 10 tygodnia nie jest normalny. Nie mam sił już się męczyć, muszę wiedzieć na czym stoję
Madriga
Ja również, 3 dawka po 16 tygodniuJa dostałam zalecenie, żeby się szczepić po skończonym 16 tygodniu
Lilkamilka97
Powiedz mi, bo być może już nie pamietam jak pisałaś.. czy te objawy kompletnie Ci zanikły i od jakiegoś dłuższego czasu ich już nie masz?Po dzisiejszym totalnym załamaniu, scenie płaczu na kuchennej podłodze i apogeum emocji postanowiłam nie czekać do 31 stycznia na wizytę (ostatnia 4 stycznia 7+3) i w poniedziałek pójdę do lekarza. Doszłam do wniosku, że zupełny brak objawów w końcówce 10 tygodnia nie jest normalny. Nie mam sił już się męczyć, muszę wiedzieć na czym stoję
szarcia
06.2009/01.2011
Nie mam bo to Luxmed. Jak mi przekładali to mówiłam jaka sytuacja ale była nieugięta. Zadałam pytanie na podstawie wizyty z sierpnia , bo w portalu pacjenta po wizycie można zadać pytanie jeszcze do lekarza. Mam nadzieję że odpisze szybko bo nigdy z takiej opcji nie korzystałam.A nie masz opcji zadzwonić i zapytać co w sytuacji gdy tsh zaliczyło taki skok?? Na gadaj ze ciąża, że źle się czujesz, może uda się coś przyspieszyć. Powiem szczerze ja przy niecałym 3 ciągle spałam, nie umiem sobie wyobrazić jak funkcjonujesz
Madriga
Nie mam objawów praktycznie od początku ciąży. Drobne bóle brzucha w 6 tygodniu, czasem krwawienie z nosa. Zero bólu piersi, mdłości, wrażliwości na zapachy, senności. Po prostu nic mi nie jestPowiedz mi, bo być może już nie pamietam jak pisałaś.. czy te objawy kompletnie Ci zanikły i od jakiegoś dłuższego czasu ich już nie masz?
Dorocia83
Powiem szczerze że jestem w szoku.Nie mam bo to Luxmed. Jak mi przekładali to mówiłam jaka sytuacja ale była nieugięta. Zadałam pytanie na podstawie wizyty z sierpnia , bo w portalu pacjenta po wizycie można zadać pytanie jeszcze do lekarza. Mam nadzieję że odpisze szybko bo nigdy z takiej opcji nie korzystałam.
Ja z luxmedow czy innych edow nie korzystam I nie za bardzo wiem o co w tym chodzi. Jednak podejscie masaktuczne, pewnie bym chciała mieć na piśmie odmowę przyjęcia pacjenta.
Z tym że ja potrafię być mega upierdliwa i utrudniająca życie innym jak mi się zajdzie za skórę
Lilkamilka97
Jeśli Cię to w jakiś sposób podniesie trochę na duchu, to moja znajoma gdyby nie pozytywny test ciążowy i to, że poszła do lekarza, to by nawet nie wiedziała, że jest w ciąży. Kompletny brak jakichkolwiek objawów. Aktualnie jest w prawie 20 tygodniu i nic. Zero. Śmiejemy się, ze przechodzi ciąże bezobjawową. Ale rozumiem całkowicie Twoje zaniepokojenie. Nie czekaj faktycznie z wizytą, jeśli to ma Cię kosztować taki stres i negatywne emocje, to sprawdź u lekarza co tam słychać. Trzymam kciuki, na pewno wszystko graNie mam objawów praktycznie od początku ciąży. Drobne bóle brzucha w 6 tygodniu, czasem krwawienie z nosa. Zero bólu piersi, mdłości, wrażliwości na zapachy, senności. Po prostu nic mi nie jest
Madriga
Dziękuję za te słowa. Już raz to przechodziłam i to uczucie bycia "nie w ciąży" okazało się tym najgorszym (chociaż w pierwszej ciąży też nie miałam objawów od samego początku). Jestem gotowa na wszystko, ale muszę już wiedzieć. Chodzenie miesiąc z ewentualną zatrzymaną ciążą i stanem zapalnym na pewno nie jest dla mnie dobre. Zobaczymy czy cuda się zdarzają, czy raczej rządzi kobieca intuicja.Jeśli Cię to w jakiś sposób podniesie trochę na duchu, to moja znajoma gdyby nie pozytywny test ciążowy i to, że poszła do lekarza, to by nawet nie wiedziała, że jest w ciąży. Kompletny brak jakichkolwiek objawów. Aktualnie jest w prawie 20 tygodniu i nic. Zero. Śmiejemy się, ze przechodzi ciąże bezobjawową. Ale rozumiem całkowicie Twoje zaniepokojenie. Nie czekaj faktycznie z wizytą, jeśli to ma Cię kosztować taki stres i negatywne emocje, to sprawdź u lekarza co tam słychać. Trzymam kciuki, na pewno wszystko gra
reklama
Anna R 1987
Dziękuję za tyle kciuków lepiej z tymi zawrotami u mnie teraz już.wczesniej było ciężko, co wstawałam to kręcenie w głowieCześć jestem po USG I trymestru .. odetchnęłam. Co można zobaczyć na tym USG to jest w porządku. Jestem dzisiaj bardzo zmęczona i mam zawroty głowy pozdrawiam Was