Każda z nas ma inne oczucia. Tu nie chodzi o lepszy/gorszy. Przykładowo moja mama w wieku 50 lat miala już różne problemy ze zdrowiem, jest super babcia ale już 2 tygodnie urlopu z moimi dziećmi to dla niej wyzwanie. Patrząc na Twoje zdjęcie profilowe domyślam się, że jesteś wysportowana, pewnie i zdrowa więc masz siły i chęci. Ja mam 32 i też już powoli oczuwam różne problemu zdrowotne więc pewnie było by mi ciężej jako 40letnia mama. No i też kwestia priorytetów ktoś np podróżował całe zycie, robił karierę i w wieku tych 40lat chce usiąść i odpocząć. Ja mam odwrotnie. Jako 20 latka urodziłam dzieci, kończyłam studia i nie miałam aż takiej kasy by się bawić. Ja mam to wszystko teraz więc mnie np cieszy że w wieku 50 lat będę miała dorosłe dzieci i głównie skupię się na podróżach i życiu z dnia na dzień. Ale to jest tylko mój wybór. Ani lepszy ani gorszy niż Twój.
Mnie by bardziej przerażało to co spotkało moja kuzynkę i mojego kolegę z pracy tzn mimo tego że obydwoje są w moim wieku to ojców juz nie mają bo zmarli ze starości
I oczywiście mój syn ma w klasie kolegę również bez taty który zmarł jako młody człowiek, no ale z wiekiem ta szansa jest większa