dagittka
Fanka BB :)
Prawda, prawda, tylko muszę się zmusić by iść do tych sklepówBo co firma to inne szycie i inaczej leży. Najlepiej przymierzyć, wtedy nosi się najlepiej.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Prawda, prawda, tylko muszę się zmusić by iść do tych sklepówBo co firma to inne szycie i inaczej leży. Najlepiej przymierzyć, wtedy nosi się najlepiej.
1-2 tydzień od zapłodnienia? Ja patrzałam zwykle od ostatniej miesiączkiWychodzi na to, że jestes w bardzo wczesnej ciąży, 1-2 tydzień.
1-2 tydzień od zapłodnienia? Ja patrzałam zwykle od ostatniej miesiączki
U mnie tsh spadło, ale raczej w 1 trymestrze tsh lubi sobie skakać fajna kluseczka ja dopiero 20 wizyta, a już wysiedziec nie mogęZrobiłam już wszystkie badania. Jakimś cudem glukoza na czczo pięknie spadła... Aż się wystraszyłam i poleciałam prywatnie sprawdzić czy nic się nie wydarzyło bo wizytę mam na 18 dopiero. Okazało się, że wszystko jest dobrze a taka kluseczka ukazała się na usg ❤
Jeszcze nic nie wiem widziałam że wychodzi mi na wrzesień ale tu Was póki co więcej jest dlatego ważne pytania celuje do Was to moja trzecia ciąża , wcześniejsze dwie nieudane ... Bardzo się boje powtórkiMoim zdaniem tak, bo u mnie taki wynik już pokazywał 4tc
Ale tak czy siak, to raczej już będziesz miała termin na wrzesień, chyba że masz mieć planowane cc czy wiesz że masz tendencję do przedwczesnego porodu
Ja też będę mieć kolejną wizytę 20U mnie tsh spadło, ale raczej w 1 trymestrze tsh lubi sobie skakać fajna kluseczka ja dopiero 20 wizyta, a już wysiedziec nie mogę
A co to za badaniaMi również lekarz mówił żeby badania typu Nipf robić dopiero w skończonym 12-tym tygodniu. Ja planuje zrobić je rownolegle do badań prenatalnych, tylko wciąż się zastanawiam który konkretnie test zrobić, na ta chwile waham się między Nifty a Sanco.
Dziękuję za radęHeh, ja też nadmuchana jak balooon. W zasadzie mdłości przeszły, wstręt do kawy też, nawet już nie chodzę taka śpiące/zmęczona.Tylko te wzdęcia Niestety w głownej mierze to efekt zmienionej gospodarki hormonalnej, zwolnionej perystaltyki jelit. Ale świąteczne przysmaki nam pewnie nie pomagaja
Łykam espumisan, nie wchłania się z przewodu pokarmowego, stosuje się go u noworodków nawet więc w ciąży też bedzie ok.
Ja też dopiero 20 masakra taki odległy termin a już się doczekać nie umie.Ja też będę mieć kolejną wizytę 20