Ja bym się teraz bała wzdęcia na wszystko co zjem. Cały dzień musli siemię lniane błonnik i rapacholin ,nospaDziewczyny, mam dylemat mój mąż idzie kupić sobie kebaba, ja się zapierałam, ze nie chce, ale nagle nabrałam takiej ochoty jecie takie świństwa w ciąży?
reklama
JoannaLaura
Fanka BB :)
@JoannaLaura zależy, mnie np bolało jak silniejsza miesiączka. No troche bardziej silniejsza, ale leki przeciwbolowe zadzialaly. Przykro mi, ale taki przyrost i progesteron raczej nie wróży dobrze Siedzimy w tym razem, bo dwa dni temu robilam bete, wynosila 1514 a dziś powtorka i zaledwie 1561, a więc znów mnie czeka powtorka z rozrywki. Ehhh, no moglam się tego spodziewać, u mnie to juz 4 raz, trzecia klapa z rzedu, ehh.
to mój pierwszy raz. Dzisiaj mam zadzwonić do ginekologa o 19:30 może uda mi się dzisiaj po godzinach umówić albo jutro rano.. i zobaczymy
JoannaLaura
Z tego co czytałam do poronienia samoistnego dochodzi gdy beta całkiem opadnie, tak?
MtV
Może nie kebaba, ale raz na jakiś czas zdarza mi się zjeść jakiś fast foodDziewczyny, mam dylemat mój mąż idzie kupić sobie kebaba, ja się zapierałam, ze nie chce, ale nagle nabrałam takiej ochoty jecie takie świństwa w ciąży?
Mnie bolało ale było do przeżycia , ja miałam takie skurcze co ileś minut . Oczyscilam się do końca .Wiem, że średnie pytanie, ale czy poronienie samoistne boli?
Słoneczko świeci
Poronienie może być w toku, to raczej jest proces. U mnie zaczęło się plamienie, po 4 dniach brak akcji serca i mocne krwawienie zaczęło się po kolejnych 2 dniach. Później krwawiłam jeszcze z 2 dni i był koniec. Wszystko działo się w domuZ tego co czytałam do poronienia samoistnego dochodzi gdy beta całkiem opadnie, tak?
@JoannaLaura tak, chyba tak bo przy becie 200 czekalam chyba ponad tydzien az ruszy samo.. daj koniecznie znac co Ci powie lekarz, ja raczej poczekam na wizytę do 10 stycznia, w przyszlym tygodniu sprawdze czy zaczela spadac :/
monika1998
Ja sobie kupiłam ostatnio.Dziewczyny, mam dylemat mój mąż idzie kupić sobie kebaba, ja się zapierałam, ze nie chce, ale nagle nabrałam takiej ochoty jecie takie świństwa w ciąży?
Słoneczko świeci
Powstrzymałam się i nie będę jadła kebaba
reklama
EwelinaW
Mi genetyk opowiadała o swojej koleżance która USG prenatalne miała idealne, papa wiadomo wiek i sobie odpuściła amniopunkcję, zrobiła nieinwazyjne wyszło że zdrowe a urodziła z downem.Znam dwa przypadki po NIfty,gdzie wynik wskazywal na chorobę,a w rezultacie bylo wszyskto ok.
I tego sie wlasnie boje najbardziej...
Bo amniopunkcja nie jest juz taka bezpieczna...