reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2022🙂

A ja się zastanawiam czy w ogóle zrobić to badanie Nifty itd. To moja pierwsza ciąża, 30 lat, brak chorób genetycznych w rodzinie męża i mojej. Nie wiem szczerze powiedziawszy. Mam dylemat. Chyba poczekam do USG prenatalnego i wtedy ponownie pomyślę.
Ja nigdy tez tego nie robiłam.Teraz sie zdecydowalam z uwagi na wiek...

reklama
Mnie właściwie od samego początku bolą piersi. Bes stanika ani rusz. Ale muszę sobie kupić jakiś miękki, bo ten z fiszbinami już mnie uwiera. Tylko ja mam duży problem - duży biust. Może są tu posiadaczki dużych biustów przed ciążą i jakie kupowałyście staniki (firmy itp.)?
Ja mam normalnie F a już przeszłam na G. Wygodne staniki ma Gaia. Co prawda mam na fiszbinach, ale jest miękki i ma grube odciążające ramiączka.

Witam Was. Nie odzywałam się bo ciągle brakowało czasu. Gratuluję nowym mamusiom ❤ nie dałam rady nadrobić wszystkich wpisów, ale się poprawię 😉

Ja mam normalnie F a już przeszłam na G. Wygodne staniki ma Gaia. Co prawda mam na fiszbinach, ale jest miękki i ma grube odciążające ramiączka.
Ja muszę się faktycznie przejść do sklepu z bielizną, ale odwlekam to w czasie.. Kiedyś kochałam zakupy, od kilku lat mnie to wszystko przytłacza. A jak ostatnio zamówiłam z innej firmy niż noszę staniki to musiałam niestety odesłać 😂

Dziewczyny mam wyniki i nie wiem czy dobre 😶 dziwne przedziały , w poprzednich ciążach robiłam w innym laboratorium i tam było wszystko jasne . Ostatnia miesiączka 6 grudnia , cykle 28-31 dni . Proszę o pomoc w interpretacji 🤔 IMG-20211230-WA0005.jpg

Zrobiłam już wszystkie badania. Jakimś cudem glukoza na czczo pięknie spadła... Aż się wystraszyłam i poleciałam prywatnie sprawdzić czy nic się nie wydarzyło bo wizytę mam na 18 dopiero. Okazało się, że wszystko jest dobrze a taka kluseczka ukazała się na usg ❤

Załączniki

• 20211230_100521.jpg
    20211230_100521.jpg
    551,9 KB · Wyświetleń: 112
Ja muszę się faktycznie przejść do sklepu z bielizną, ale odwlekam to w czasie.. Kiedyś kochałam zakupy, od kilku lat mnie to wszystko przytłacza. A jak ostatnio zamówiłam z innej firmy niż noszę staniki to musiałam niestety odesłać 😂
Bo co firma to inne szycie i inaczej leży. Najlepiej przymierzyć, wtedy nosi się najlepiej.

reklama
Do góry