Boli jak diabli . Miałam 9 razy.Wiem, że średnie pytanie, ale czy poronienie samoistne boli?
reklama
Magdusia88
Fanka BB :)
A jaki cel tych wlewow masz?Słyszałyście o tych wlewach z intralipidu ??? Czy to jest skuteczne ???
Słoneczko świeci
BoliWiem, że średnie pytanie, ale czy poronienie samoistne boli?
Magdusia88
Wg mnie nie boli. Tak jak miesiączka. Może trochę bardziej brzuch jak na okres boleć. Jeśli pojawi się gorączka powyżej 38 i zuzyjesz więcej niż 1 podpaskę na 2 godziny to uderzaj na szpital.Wiem, że średnie pytanie, ale czy poronienie samoistne boli?
Ale skonsultuj z lekarzem. Ja poroniłam w domu ale byłam w stałym kontakcie z lekarzem.
Edit jeśli będzie bolało weź tabletkę i obejrzyj coś ciekawego. [emoji8] 3mam kciuki.
JoannaLaura
Wg mnie nie boli. Tak jak miesiączka. Może trochę bardziej brzuch jak na okres boleć. Jeśli pojawi się gorączka powyżej 38 i zuzyjesz więcej niż 1 podpaskę na 2 godziny to uderzaj na szpital.
Ale skonsultuj z lekarzem. Ja poroniłam w domu ale byłam w stałym kontakcie z lekarzem.
Edit jeśli będzie bolało weź tabletkę i obejrzyj coś ciekawego. [emoji8] 3mam kciuki.
Dziękuję za rady
olka11135
Wiem, że średnie pytanie, ale czy poronienie samoistne boli?
Niestety tak
Czytałam, że działają ja immunoglobuliny tylko są tańszeA jaki cel tych wlewow masz?
Takalenka
Jedno mnie tylko bolało tak jak hmm te pierwsze początkowe skurcze porodowe czyli w sumie żaden bólWiem, że średnie pytanie, ale czy poronienie samoistne boli?
U mnie kończyło się wszystko max 11 tydzień
Reszta jak zwykły okres bardzo obfity ze skrzepami
@JoannaLaura zależy, mnie np bolało jak silniejsza miesiączka. No troche bardziej silniejsza, ale leki przeciwbolowe zadzialaly. Przykro mi, ale taki przyrost i progesteron raczej nie wróży dobrze Siedzimy w tym razem, bo dwa dni temu robilam bete, wynosila 1514 a dziś powtorka i zaledwie 1561, a więc znów mnie czeka powtorka z rozrywki. Ehhh, no moglam się tego spodziewać, u mnie to juz 4 raz, trzecia klapa z rzedu, ehh.
reklama
Słoneczko świeci
Dziewczyny, mam dylemat mój mąż idzie kupić sobie kebaba, ja się zapierałam, ze nie chce, ale nagle nabrałam takiej ochoty jecie takie świństwa w ciąży?