No order im dac za rzetelnosc…. I prawidlowe informowanie pacjentki w ciazy… olej to polio i juz! Bedziesz spokojniejsza a ja np meza na krztusiec tez zaszczepilam bo tak pielegniarki mowily ze najblizsze otoczenie noworodka powinno miec szczepienie. Ciekawe czy personel szpitala ma te szczepienia….?No więc ginekolog powiedział, że mogę się szczepic, ale nie dał mi recepty tylko wysłał do internisty. Internista miał wątpliwości, ale przeczytał w ulotce, że można szczepić, wypisał receptę i kazał się umówić na szczepienie, ale lekarzem kwalifikującym będzie ktoś inny. W rejestracji na szczepienie peilegniarka powiedziała, że w ciąży na polio nie można, ale wtrąciła się jej koleżanka, że to się zmieniło i można. Czuje się już zmieszana a muszę zamówić szczepionkę...
reklama
Witaj w klubie))Też mam na 21 sierpnia
Gotowa z wszystkim juz??
Doczytalam ze Ty tez waw gdzie rodzisz? Gdzie polecasz a gdzie nie?
Bierzesz polozna płatną lub po porodzie wizyty w domu?
Ostatnia edycja:
aspekt
Fanka BB :)
A czy Ty płaciłas za szczepionkę? Ja byłam dzisiaj w POZ i podanie będzie oczywiście za darmo, ale nie było mowy o tym, że któraś z tych szczepionek może być za darmo. Jakaś masakra. Teraz to ja już mam ochotę w ogole zrezygnowac. Mnie na tym polio własnie zależało, ale możliwe, że sobie coś wkrecilam a ani gin, ani internista, ani położna, nie podjemuja żadnej rozmowy. Aaa, najlepsze, że byłam też w całkowicie płatnym gabinecie i dali mi nr do pielęgniarki od szczepień, ale ona jest na urlopie i poza nią nikt nic nie wie. Nawet nie potrafią spytać lekarza, który u nich kwalifikuje - musiałabym się do niego umówić za 200 zł (płatność za szczepionkę 150 i za pielęgniarke osobno).No order im dac za rzetelnosc…. I prawidlowe informowanie pacjentki w ciazy… olej to polio i juz! Bedziesz spokojniejsza a ja np meza na krztusiec tez zaszczepilam bo tak pielegniarki mowily ze najblizsze otoczenie noworodka powinno miec szczepienie. Ciekawe czy personel szpitala ma te szczepienia….?
Więc tak, wyczytałam ze dla kobiet w ciazy jest darmowa.A czy Ty płaciłas za szczepionkę? Ja byłam dzisiaj w POZ i podanie będzie oczywiście za darmo, ale nie było mowy o tym, że któraś z tych szczepionek może być za darmo. Jakaś masakra. Teraz to ja już mam ochotę w ogole zrezygnowac. Mnie na tym polio własnie zależało, ale możliwe, że sobie coś wkrecilam a ani gin, ani internista, ani położna, nie podjemuja żadnej rozmowy.
Mialam darmową ale raczej ze względu na pakiet medi cover. Więc powinnaś mieć za free.
Szczerze to ja o polio w ciąży pierwsze słyszę. A dlaczego na niej Ci zależało?
Kwiatkowa14
Zaangażowana w BB
Dziś gdyby wierzyć pomiarom to wychodzi ze w ciągu 6 dni przybrał ponad 400 gramJa bym te pomiary olala
Naprawde. Rosnie i to najwaznjejsze. Jak mi lekarz mowi ze ok - to uznaje ze jest ok!
Powodzenia mamuska!
Kwiatkowa14
Zaangażowana w BB
Nic nie mam gotowego a właśnie ustalane mam cc na 16 sierpnia więc najwyższa poraWitaj w klubie))
Gotowa z wszystkim juz??
A gdzie jesli mozna wiedziec? jaki szpital?Nic nie mam gotowego a właśnie ustalane mam cc na 16 sierpnia więc najwyższa pora
Wow to niezle tempo mialby))) haha kosmos!Dziś gdyby wierzyć pomiarom to wychodzi ze w ciągu 6 dni przybrał ponad 400 gram
Zflustrowana
Czym ty go karmisz heheheDziś gdyby wierzyć pomiarom to wychodzi ze w ciągu 6 dni przybrał ponad 400 gram
Mój 800/900 g w 4 tygodnie. Więc na tydzień po 200 g średnio.
Ostatnia edycja:
reklama
Zflustrowana