reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2022🙂

Ja byłam dziś na wizycie i nie uwierzycie mały wazy 2830 g, a to dopiero początek 33 tygodnia.. szyjka się skraca, mały dalej w pozycji skosnej. Ogólnie muszę lezec by wytrzymać do 38 tc i potem mam dostać skierowanie na cesarke bo przy takim tempie jego wzrostu do porodu może mieć 5kg
O rety!!!! Duzy chlopiec bedzie!! Jak to mozliwe ze inne dzieci o polowe mniejsze w tym czasie!?!

reklama
Ja byłam dziś na wizycie i nie uwierzycie mały wazy 2830 g, a to dopiero początek 33 tygodnia.. szyjka się skraca, mały dalej w pozycji skosnej. Ogólnie muszę lezec by wytrzymać do 38 tc i potem mam dostać skierowanie na cesarke bo przy takim tempie jego wzrostu do porodu może mieć 5kg
Wow! Jeszcze miesiąc wytrzymacie 🤗

Wow, ale duży chłopak 😱😊 to pewnie lipcową mamą zostaniesz 🙂
Odebrałam dziś paczke ciuszków dla małej i sama niebwiem czy nie za dużo na 56 wzięłam 🤔 niby takie małe mi się nie wydają, ale młodsza chyba tylko miesiąc chodziła w tym rozmiarze, wiec chyba wymienię na 62 🤔
Czego wam jeszcze brakuje do wyprawki? Mi juz tylko przewijaka na łóżeczko, kocyka jakiegoś cienszego, a z ciuszków jakies ciensze sweterki/bluzy i skarpetki i chyba wszystko mam 😁 chociaż pewnie jeszcze o czymś sobie przypomnę 😁

Nie mam przewijaka, nie mam też butelek, smoczków póki co. Ciuchów od zarypania za to :D przydałyby się też jakieś podkłady i trochę rzeczy poporodowych. No i kosmetyki dla Bobo 😁 Muszę jakieś większe chyba koszulki pokupić na stracenie przy porodzie 😁

Nie mam przewijaka, nie mam też butelek, smoczków póki co. Ciuchów od zarypania za to :D przydałyby się też jakieś podkłady i trochę rzeczy poporodowych. No i kosmetyki dla Bobo 😁 Muszę jakieś większe chyba koszulki pokupić na stracenie przy porodzie 😁
Ja mam podobnie. Ciuszki w mnóstwo, ale pozostałych rzeczy brak. Od przyszłego tygodnia biorę się za kompletowanie całej wyprawki. Macie już wybrane imiona na dzieci? My zastanawiamy się nad dwoma. Nie podjęta do końca dezyzja choć myślałam że zostanie już imię Bruno, a tu nagle pojawił się pomysł ze Staszkiem 🙈

Ja mam podobnie. Ciuszki w mnóstwo, ale pozostałych rzeczy brak. Od przyszłego tygodnia biorę się za kompletowanie całej wyprawki. Macie już wybrane imiona na dzieci? My zastanawiamy się nad dwoma. Nie podjęta do końca dezyzja choć myślałam że zostanie już imię Bruno, a tu nagle pojawił się pomysł ze Staszkiem 🙈
U nas imię już wybrane, będzie Alicja 😊

reklama
Do góry