O rety!!!! Duzy chlopiec bedzie!! Jak to mozliwe ze inne dzieci o polowe mniejsze w tym czasie!?!Ja byłam dziś na wizycie i nie uwierzycie mały wazy 2830 g, a to dopiero początek 33 tygodnia.. szyjka się skraca, mały dalej w pozycji skosnej. Ogólnie muszę lezec by wytrzymać do 38 tc i potem mam dostać skierowanie na cesarke bo przy takim tempie jego wzrostu do porodu może mieć 5kg
reklama
MatkaJoanna
Fanka BB :)
Wow! Jeszcze miesiąc wytrzymacieJa byłam dziś na wizycie i nie uwierzycie mały wazy 2830 g, a to dopiero początek 33 tygodnia.. szyjka się skraca, mały dalej w pozycji skosnej. Ogólnie muszę lezec by wytrzymać do 38 tc i potem mam dostać skierowanie na cesarke bo przy takim tempie jego wzrostu do porodu może mieć 5kg
MatkaJoanna
Wygląda spoko ten floradix i widzę że ma żelazo + wit z grupy b i do tego Wit c. Będę szukać tu u siebie. DziękiMi tabletki na zelazo nie pomogly a pomogl F loridax
Po nim lekko podskoczyly krwinki
Ostatnia edycja:
Kostka9992
Zaciekawiona BB
Takie geny chyba, dla mnie to też jest zaskakujące mimo że córka miała 4400O rety!!!! Duzy chlopiec bedzie!! Jak to mozliwe ze inne dzieci o polowe mniejsze w tym czasie!?!
Wow, ale duży chłopak to pewnie lipcową mamą zostanieszJa byłam dziś na wizycie i nie uwierzycie mały wazy 2830 g, a to dopiero początek 33 tygodnia.. szyjka się skraca, mały dalej w pozycji skosnej. Ogólnie muszę lezec by wytrzymać do 38 tc i potem mam dostać skierowanie na cesarke bo przy takim tempie jego wzrostu do porodu może mieć 5kg
Odebrałam dziś paczke ciuszków dla małej i sama niebwiem czy nie za dużo na 56 wzięłam niby takie małe mi się nie wydają, ale młodsza chyba tylko miesiąc chodziła w tym rozmiarze, wiec chyba wymienię na 62
Czego wam jeszcze brakuje do wyprawki? Mi juz tylko przewijaka na łóżeczko, kocyka jakiegoś cienszego, a z ciuszków jakies ciensze sweterki/bluzy i skarpetki i chyba wszystko mam chociaż pewnie jeszcze o czymś sobie przypomnę
MatkaJoanna
Nie mam przewijaka, nie mam też butelek, smoczków póki co. Ciuchów od zarypania za to przydałyby się też jakieś podkłady i trochę rzeczy poporodowych. No i kosmetyki dla Bobo Muszę jakieś większe chyba koszulki pokupić na stracenie przy porodzie
Andzia8989
Zaangażowana w BB
Ja mam podobnie. Ciuszki w mnóstwo, ale pozostałych rzeczy brak. Od przyszłego tygodnia biorę się za kompletowanie całej wyprawki. Macie już wybrane imiona na dzieci? My zastanawiamy się nad dwoma. Nie podjęta do końca dezyzja choć myślałam że zostanie już imię Bruno, a tu nagle pojawił się pomysł ze StaszkiemNie mam przewijaka, nie mam też butelek, smoczków póki co. Ciuchów od zarypania za to przydałyby się też jakieś podkłady i trochę rzeczy poporodowych. No i kosmetyki dla Bobo Muszę jakieś większe chyba koszulki pokupić na stracenie przy porodzie
U nas imię już wybrane, będzie AlicjaJa mam podobnie. Ciuszki w mnóstwo, ale pozostałych rzeczy brak. Od przyszłego tygodnia biorę się za kompletowanie całej wyprawki. Macie już wybrane imiona na dzieci? My zastanawiamy się nad dwoma. Nie podjęta do końca dezyzja choć myślałam że zostanie już imię Bruno, a tu nagle pojawił się pomysł ze Staszkiem
Andzia8989
Zaangażowana w BB
Piękne imięU nas imię już wybrane, będzie Alicja
reklama
Kostka9992
Zaciekawiona BB
U nas Maksymilian, skoro już z masą zaczyna na maksa to myślę że bedzie pasowaćPiękne imię