reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2021

To mnie pocieszylas :) niby jeszcze nie mam stwierdzonej, ale nigdy nic niewiadomo co będzie później ;)
Słuchaj, motywacja jest taka, że robi się to dla dziecka dlatego łatwiej wytrwać :) ja przez całe życie nigdy na diecie nie byłam bo jak sobie postanowiłam że czegoś nie będę jadła to miałam taką ochotę że i tak nie wytrzymywalam a tu wiedziałam że jest wyższy cel, zdrowie dziecka i do końca dietę trzymałam 😀 damy radę!

reklama
To mnie pocieszylas :) niby jeszcze nie mam stwierdzonej, ale nigdy nic niewiadomo co będzie później ;)
Słuchaj, motywacja jest taka, że robi się to dla dziecka dlatego łatwiej wytrwać :) ja przez całe życie nigdy na diecie nie byłam bo jak sobie postanowiłam że czegoś nie będę jadła to miałam taką ochotę że i tak nie wytrzymywalam a tu wiedziałam że jest wyższy cel, zdrowie dziecka i do końca dietę trzymałam 😀 damy rade

Czesc. Mogę do was dołączyć? Nie obiecuję że będę tu często ale pewnie będę miała miliony pytań:)

W poniedziałek beta 18230. Wiec wczoraj USG. Pęcherzyk jest, zalążek serduszka pulsuje więc jest dobrze :)
Nie mam żadnych objawów oprócz tego że ciągle bym spala, odpoczywała i nie mam siły na nic. Mam 32 lata w kwietniu i to moja pierwsza ciąża :) wyczekana wywalczona przez dwa lata. A udalo się na drugim stymulowanym cyklu w invimedzie :) mój lekarz z kliniki jest cudotwórca ;)

Wstępny termin z wczoraj to 27.08.
A i jestem 6+2
Ale się cieszę ze Cię widze!! ❤️ Doczekałas się!
bardzo Ci kibicowałam :)

Słuchaj, motywacja jest taka, że robi się to dla dziecka dlatego łatwiej wytrwać :) ja przez całe życie nigdy na diecie nie byłam bo jak sobie postanowiłam że czegoś nie będę jadła to miałam taką ochotę że i tak nie wytrzymywalam a tu wiedziałam że jest wyższy cel, zdrowie dziecka i do końca dietę trzymałam 😀 damy radę!
Oj tak, zdrowie najważniejsze, nie darowałabym sobie gdyby z mojej winy coś było nie tak, więc na pewno damy radę 😃

A tak z ciekawości to jaka jest granica cukru w normie w laboratorium? Jak byłam w poprzedniej ciąży to było do 99, w obu ciazach miałam cukrzycę więc pewnie teraz też będzie ale mam nadzieję że nie teraz od razu tylko trochę później się objawi :( a badania z krwi będę dopiero za tydzień robiła...
W laboratoriach przynajmniej u mnie zawsze podają tylko ta ogólna granice czyli od 70 do 99, dla kobiet w ciazy ma być być 92 ale to albo poinformuje pacjentkę lekarz albo sama musi sobie znaleźć taka informacje [emoji2368] u mnie cukier waha się w przedziale 84-87 ale są dni kiedy budze się rana i jest np 93, jak dzisiaj... :/

Czesc. Mogę do was dołączyć? Nie obiecuję że będę tu często ale pewnie będę miała miliony pytań:)

W poniedziałek beta 18230. Wiec wczoraj USG. Pęcherzyk jest, zalążek serduszka pulsuje więc jest dobrze :)
Nie mam żadnych objawów oprócz tego że ciągle bym spala, odpoczywała i nie mam siły na nic. Mam 32 lata w kwietniu i to moja pierwsza ciąża :) wyczekana wywalczona przez dwa lata. A udalo się na drugim stymulowanym cyklu w invimedzie :) mój lekarz z kliniki jest cudotwórca ;)

Wstępny termin z wczoraj to 27.08.
A i jestem 6+2
Gratuluję i witamy [emoji177][emoji177]

reklama
Do góry