Aż tak to nie- ze wzgledu na hormony, cera może też inaczej reagować na dotychczas stosowane produkty, warto te reakcje obserwować.Z tego co ja wiem, to jeśli nie zamierzasz ich jeść i smarować błon śluzowych to można korzystać z czego dusza zapragnie :-)
reklama
Kat-mal1
Fanka BB :)
Mamy ten sam termin z USG [emoji4][emoji4][emoji4]
Ja już po wizycie, wszystko ok, zarodek widać, [emoji3531] już też biło [emoji6] termin z usg na 28.08[emoji6] martwiłam się bo mialam trochę plamien w zeszłym tyg, ale okazuje się że wszystko ok [emoji12]Zobacz załącznik 1223796
Ellie2021
Może to przez to, że teraz pewnie zażywasz więcej witaminJa normalnie farbuje włosy, jak zawsze. Tylko prawda taka, ze szybciej rosną? Tez tak macie dziewczyny ?
M
madziejkaa359
Gość
Dzien dobry, u mnie już koniec spania nie dość, ze zasnęłam po 24 to obudziłam się chwile po 5, a dzisiaj mam mieć egzamin - juz sama nie wiem czy to ciaza czy po prostu nerwy.
Mam nadzieje ze chociaż Wy jeszcze sobie smacznie spicie [emoji42]
Ja bym jeszcze pospala, ale trzeba do pracyDzien dobry, u mnie już koniec spania nie dość, ze zasnęłam po 24 to obudziłam się chwile po 5, a dzisiaj mam mieć egzamin - juz sama nie wiem czy to ciaza czy po prostu nerwy.
Powodzenia na egzaminie!
Mana_lena
Witaj , mam ten sam termin z aplikacji . Natomiast na pierwszym usg nie dostałam terminu porodu , ale mieszkam w Grecji i tu wszystko jest na odwrót.Czesc! Przebrnęłam przez cały wątek i postanowiłam się ujawnić termin z aplikacji mam na 18 sierpnia. W poniedziałek byłam na pierwszej wizycie i był zarodek z serduszkiem bardzo się ucieszyłam bo we wrześniu stwierdzono u mnie poronienie zatrzymane niestety, serduszko w ogóle nie zaczęło bić. Niestety doktor znalazła też krwiaka :/ co prawda oddalony od pęcherzyka ale i tak się zaniepokoilam przepisała mi duphaston. Powiedzcie, te które też biorą duphaston, też Was tak po nim boli głowa ? Gratuluję wszystkim bijących serduszek
Mana_lena
Dzień Doberek , ja też nie śpię już od 6:00 czasu greckiego ( 5:00 czas polski ) . Obudził mnie odruch wymiotny , mój pierwszy. Czuje się źle , boje się wstać z łóżka i nie wiem co zjeść by tego nie zwrócić. Mam nadzieje , że u Ciebie lepiej , trzymam kciuki za egzaminDzien dobry, u mnie już koniec spania nie dość, ze zasnęłam po 24 to obudziłam się chwile po 5, a dzisiaj mam mieć egzamin - juz sama nie wiem czy to ciaza czy po prostu nerwy.
Ja już od ponad godziny w pracyDzien dobry, u mnie już koniec spania nie dość, ze zasnęłam po 24 to obudziłam się chwile po 5, a dzisiaj mam mieć egzamin - juz sama nie wiem czy to ciaza czy po prostu nerwy.
Trzymamy kciuki za egzamin !
reklama
M
madziejkaa359
Gość
Dzień Doberek , ja też nie śpię już od 6:00 czasu greckiego ( 5:00 czas polski ) . Obudził mnie odruch wymiotny [emoji17][emoji37] , mój pierwszy. Czuje się źle , boje się wstać z łóżka i nie wiem co zjeść by tego nie zwrócić. Mam nadzieje , że u Ciebie lepiej , trzymam kciuki za egzamin
Ja bym jeszcze pospala, ale trzeba do pracy
Powodzenia na egzaminie!
Nie dziękuję dziewczyny, żeby nie zapeszać. Dobrego dnia bez uciążliwych dolegliwości [emoji173]Ja już od ponad godziny w pracy
Trzymamy kciuki za egzamin !