reklama
Pełna nadzieji
Fanka BB :)
Bardzo mi przykro [emoji22][emoji22]Byłam u lekarza : serce przestało być w 8 tygodniu . Jadę do szpitala
MamaLili89
Aktywna w BB
Bardzo współczuję [emoji26] trzymaj się mocno.Byłam u lekarza : serce przestało być w 8 tygodniu . Jadę do szpitala
Przykro mi...Byłam u lekarza : serce przestało być w 8 tygodniu . Jadę do szpitala
@angelusia identyczna sytuację miałam 3 lata temu.. Wiem co czujesz..
Powiedz mi a przestałaś mieć objawy np.. Coś się zmieniło??
EDIT: cofnęłam się parę wiadomości i doczytałam, że pzrestlas czuć objawy.. Ja w poprzedniej miałam wlasnie zanik objawów i w tym momencie zatrzymało się właśnie serduszko..
Dlatego mam stresa bo teraz też piersi nie bola mnie, przestały tak nagle..
Ale próbuje myśleć pozytywnie, dużo leżeć, może poprostu jestem tylko przerwalizIwona...
EDIT: cofnęłam się parę wiadomości i doczytałam, że pzrestlas czuć objawy.. Ja w poprzedniej miałam wlasnie zanik objawów i w tym momencie zatrzymało się właśnie serduszko..
Ale próbuje myśleć pozytywnie, dużo leżeć, może poprostu jestem tylko przerwalizIwona...
Ostatnia edycja:
Nunia
Tak bardzo mi przykro trzymaj się...Byłam u lekarza : serce przestało być w 8 tygodniu . Jadę do szpitala
M
madziejkaa359
Gość
Przykro mi... trzymaj się dzielnieByłam u lekarza : serce przestało być w 8 tygodniu . Jadę do szpitala
angelusia
Zaangażowana w BB
Tak brak objawów i czułam się tam "normalnie .Od tygodnia miałam dziwne przeczucie że coś nie tak .Byłam w szpitalu , jutro o 8 idę na oddział. Będą mi jeszcze robić badania i sprawdzać diagnozę lekarza mierzyć bete i wszystkie inne badania powiedzieli że dopiero w 100%pewności wykonają zabieg . To mnie trochę uspokoiło. Nie mam plamien , brzuch mnie przestał boleć właśnie od tygodnia . Nie wiem co mam dziś zrobić z sobą. Dam wam znać jak będzie po wszystkim .@angelusia identyczna sytuację miałam 3 lata temu.. Wiem co czujesz..
NattaliaKrk
Bardzo mi przykroByłam u lekarza : serce przestało być w 8 tygodniu . Jadę do szpitala
reklama
Jak chcesz pogadać to pisz na priv. Wiem co przechodzisz... Jest okej a nagle nie wiadomo czemu. To twoja pierwsza strata??Tak brak objawów i czułam się tam "normalnie .Od tygodnia miałam dziwne przeczucie że coś nie tak .Byłam w szpitalu , jutro o 8 idę na oddział. Będą mi jeszcze robić badania i sprawdzać diagnozę lekarza mierzyć bete i wszystkie inne badania powiedzieli że dopiero w 100%pewności wykonają zabieg . To mnie trochę uspokoiło. Nie mam plamien , brzuch mnie przestał boleć właśnie od tygodnia . Nie wiem co mam dziś zrobić z sobą. Dam wam znać jak będzie po wszystkim .
Mnie właśnie nagle mocno piersi przestały boleć, podbrzusze cmi, ale mam mega senność i nalepiej z łóżka bym nie wstawała i to mnie jeszcze jakoś trzyma przy nadziei..
Trzymaj się i daj znać koniecznie co jutro..