reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2021

reklama
Hej dziewczyny , w końcu udało minusie dostać na pierwszą wizytę. Mam ją jutro o 13:30 czasu greckiego , czyli 12:30 czasu polskiego. Strasznie się stresuje 🥺 , stresuje się tym czy z dzieckiem Ok , czy jest serduszko , ale też tym , że to mój czas najgorszych mdłości , a jeszcze autem trzeba jechać. Niestety nie dało się ustalić na poranne godziny. Trzymajcie kciuki i dajcie mi siły wirtualnej , abym dała radę psychicznie i fizycznie 🤮🤢. Dam znać po wizycie.

Widzisz... Ja miałam USG 5t2d i był tylko pęcherzyk i CHYBA cień pęcherzyka żółtkowego, bo widziałam w środku dwie kreseczki, a Wy już w tym czasie serduszko... Mam nadzieję, że u mnie będzie wszystko ok.
Myślę,ze jest to sprawa indywidalna - ciąża to nie matematyka ;) no i ja jestem po in vitro to tez troszeczkę inaczej :) podali mi 5 cio dniowy zarodek ;)

reklama
Do góry