reklama
Hej laseczki. Postanowiłam wkońcu się odezwać. Chociaż podczytuje Was od jakiegoś czasu. U mnie póki co nic pewnego. Na pierwszej wizycie nic nie było widać także nie wiadomo czy jest ciąża czy nie ma. Ale mam nadzieję że jest mam 5 letniego synka i bardzo bym chciała 2 dziecko. Długo się staramy więc może wkońcu jest ten cud pozdrawiam serdecznie buziaczki
Pełna nadzieji
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny! Byłam rano oddać mocz na badanie i wyjątkowo z jednej próbki zrobią badanie ogólne i posiew.
Dzisiaj wizyta i nerwy milionowe
A lekarz mowil coś o pecherzyku żółtkowym? Ja miałam wizytę przy becie 7000 i byl pusty pecherzyk ciazowyJa 23.11 ostatnia miesiączka termin 29/30.08 wizyta 30.12 serduszka jeszcze nie było beta 6tys
Ja 23.11 ostatnia miesiączka termin 29/30.08 wizyta 30.12 serduszka jeszcze nie było beta 6tys
Też miałam ostatnia miesiaczke 23.11 . 30.12 był już widoczny u Ciebie pęcherzyk żółtkowy?
Margerita91
@Mana_lena w dużych ilościach wspomagasz się imbirem? Ja w poprzedniej ciąży miałam okropne mdłości wymioty zgagę i sporadyczne biegunki wiec współczuję.. imbir w nadmiarze może działać przeczyszczająco z tego co zauważyłam... Jeśli masz zgagę to może spróbuj migdały? Czarna herbata bez cukru (oczywiście nie więcej jak raz dziennie i niezbyt esencjonalna) może też trochę uspokoić jelita..
Bardzo mi przykro [emoji20]Ja się już z wami pożegnam. U mnie poronienie już się zaczęło. Na razie jestem w domu i mam nadzieję że sama się oczyszczę, wolałabym uniknąć szpitala w obecnych czasach. W czwartek kontrola i zobaczymy co lekarz postanowi. Trzymajcie się wszystkie zdrowo, rośnijcie w spokoju i życzę wam spokojnych i nudnych 9 miesięcy.
Trzymam kciuki zeby jednak bylo wszystko dobrze.Ja mam wizytę we wtorek, wydaje się, że definiująca [emoji20] przed sylwestrem jeszcze wbiłam się do ginekolog, bo złapało mnie zapalenie, zrobila mi przy okazji usg, pęcherzyk 15.8mm, pusty. We wtorek powinien mieć ponad 20mm jeśli dobrze rośnie, a to jest granica na diagnozowanie pustego jaja płodowego. Wiem, ze nie mam na nic wpływu, bo to czy coś będzie czy nie zdecydowalo się w momencie zapłodnienia, ale nie mam w sobie wiele nadziei. Tak bardzo martwi mnie brak objawów, gdyby nie beta, nie zauważyłabym różnicy od zwykłego cyklu.
Dziewczyny a co myślicie o chińskim kalendarzu płci? ogólnie w takie rzeczy nie wierzę, ale sprawdziłam z ciekawości ze płeć mojego pierwszego dziecka tak jak i mojej koleżanki zgadzają się z tym co jest oznaczone w tym kalendarzu. Miałyście z tym jakieś doświadczenia, albo słyszałyście coś o tym?
Nie sprawdzil mi sie w zadnym przypadku.
Witam was serdecznie. Alez mialam do nadrobienia. Wrocilismy wczoraj do Holandii już. Czas wrócic do rzeczywistosci,
W srode rano mam rozmowe telefoniczna z polozna a o 14.45 mam usg.
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty dzisiaj.
@Lisa_ odpoczywaj kochana. Dawaj znać jak się czujesz
Nunia
Trzymam kciuki trzeba wierzyć, że wszystko będzie dobrzeCześć dziewczyny! Byłam rano oddać mocz na badanie i wyjątkowo z jednej próbki zrobią badanie ogólne i posiew.
NattaliaKrk
Cześć lepsza czy gorsza? Jaka będziesz mieć różnice wieku między dziećmi?Hej dziewczyny. Chciałabym dołączyć do Was. Wedlug usg 7w0d. Moja druga ciąża i jakże inna od pierwszej. Witam Was wszystkie
reklama
Mana_lena
Imbir pije tylko jak już mam apogeum , nie sięgam po niego często bo nie lubię jego smaku. Na szczęście rozwolnienie póki co ustało , bardziej męczyłam się z nudnościami do 02:00 w nocy i w końcu usnęłam. Teraz mdłości są o wiele silniejsze , migdały mi nie pomagają niestety. Dziękuje Ci za porady jak zawsze każda cenna na wagę zlota. Miłego dnia@Mana_lena w dużych ilościach wspomagasz się imbirem? Ja w poprzedniej ciąży miałam okropne mdłości wymioty zgagę i sporadyczne biegunki wiec współczuję.. imbir w nadmiarze może działać przeczyszczająco z tego co zauważyłam... Jeśli masz zgagę to może spróbuj migdały? Czarna herbata bez cukru (oczywiście nie więcej jak raz dziennie i niezbyt esencjonalna) może też trochę uspokoić jelita..