reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2021

reklama
Hej dziewczyny , w końcu udało minusie dostać na pierwszą wizytę. Mam ją jutro o 13:30 czasu greckiego , czyli 12:30 czasu polskiego. Strasznie się stresuje 🥺 , stresuje się tym czy z dzieckiem Ok , czy jest serduszko , ale też tym , że to mój czas najgorszych mdłości , a jeszcze autem trzeba jechać. Niestety nie dało się ustalić na poranne godziny. Trzymajcie kciuki i dajcie mi siły wirtualnej , abym dała radę psychicznie i fizycznie 🤮🤢. Dam znać po wizycie.

Widzisz... Ja miałam USG 5t2d i był tylko pęcherzyk i CHYBA cień pęcherzyka żółtkowego, bo widziałam w środku dwie kreseczki, a Wy już w tym czasie serduszko... Mam nadzieję, że u mnie będzie wszystko ok.
Myślę,ze jest to sprawa indywidalna - ciąża to nie matematyka ;) no i ja jestem po in vitro to tez troszeczkę inaczej :) podali mi 5 cio dniowy zarodek ;)

reklama
Do góry