Ja pracuje w handlu i na wizycie w której było widać serduszko odrazu dostałam zwolnienie lekarskie.. Takze wystarczy powiedzieć..Panu Kasiu czy lekarz bez problemu dał Pani chorobowe ?
Ja pracuje w dużym zakładzie produkcyjnym, co prawda praca przy komputerze ale mam kontakt z dużą ilością osób...
Zastanawiam się czy jak bedę chciała pójść odrazu na zwolnienie to je dostanę...
Obecnie planuje popracować do końca marca, ale wiadomo różnie to bywa.
reklama
Nie było problemu, bo jak wiadomo praca w aptece wiąże się ze stycznością z duża ilością ludzi chorych, a jest to zagrożenie dla ciąży.Panu Kasiu czy lekarz bez problemu dał Pani chorobowe ?
Ja pracuje w dużym zakładzie produkcyjnym, co prawda praca przy komputerze ale mam kontakt z dużą ilością osób...
Zastanawiam się czy jak bedę chciała pójść odrazu na zwolnienie to je dostanę...
Anitaaaa1993
Fanka BB :)
Dzięki dziewczyny.
Trochę się obawiam pracodawcy, bo jestem jedna na tym stanowisku, jak kogos nie podszkole to zostaną na lodzie...
Zobacze jak bede sie czuła, jeszcze mam tydzien, żeby się zastanowić, ale z drugiej strony najważniejsze jest zdrowie dziecka i moje nie prawdaż ?
Trochę się obawiam pracodawcy, bo jestem jedna na tym stanowisku, jak kogos nie podszkole to zostaną na lodzie...
Zobacze jak bede sie czuła, jeszcze mam tydzien, żeby się zastanowić, ale z drugiej strony najważniejsze jest zdrowie dziecka i moje nie prawdaż ?
Dziecko najważniejsze.. Takze nie przejmuj się..Dzięki dziewczyny.
anula88
MAMY SIEBIE :0)
Powinien bez problemu,mój mi normalnie wypisałPanu Kasiu czy lekarz bez problemu dał Pani chorobowe ?
Jestem wlasnie w podobnej sytuacji. W dodatku w pracy sami koledzy, takze tez mam pewnie obawy.Dzięki dziewczyny.
Anitaaaa1993
Fanka BB :)
Ja tak samo... trochę będę miala wyrzyty sumienia, ale tak jak koleżanka powyżej napisała najważniejsze zdrowie dziecka...Jestem wlasnie w podobnej sytuacji. W dodatku w pracy sami koledzy, takze tez mam pewnie obawy.
Ja też jestem w kiepskiej sytuacji, pracuję w miejscu gdzie choroby się cały czas przewijają i w dodatku należę do osób chorowitych. Obawiam się reakcji szefostwa i zespołu jeśli od razu zdecyduję się pójść na l4, a z drugiej strony jeśli zostanę w pracy i nie daj Boże coś się stanie to sobie nie daruję.Ja tak samo... trochę będę miala wyrzyty sumienia, ale tak jak koleżanka powyżej napisała najważniejsze zdrowie dziecka...
W piątek mam wizytę, to będzie 6t5d i mam nadzieję, że usłyszę już serduszko. Jestem niecierpliwa i cały czas się zastanawiam czy wszystko jest w porządku...
reklama
M
madziejkaa359
Gość
A mnie czeka stresujący miesiąc.. już w ten piątek mam ważny egzamin na studiach i jak tylko siadam do książek to serce podchodzi mi do gardła. Ogolnie zawsze bylam nerwowa (po mamusi) ale teraz to jest jakiś kosmos