reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2021

Jak coś to chętnie też znajdę się z Wami na zamkowym forum , i też wole forum od fb. No i ja jestem z Grecji , troszkę inaczej działa tu system , ale dzięki Wam czuje takie wsparcie. ♥️
O ciekawe, a czym się różni? Pytam z czystej ciekawości 😊 Żeby trochę oderwać myśli od tych ciągłych nudności 🤢 🥴

reklama
Ja też wolałabym zamknięty wątek tutaj niż fb :)

U mnie straszne nudności i ból żołądka wieczorami. Rano jest ok, ale wieczorem masakra. Ciągle muszę coś jeść żeby żołądek nie bolał. Strasznie to męczące :( Ogólnie czuję się tak "rozlazła", że szok. Nic mi się nie chce :(:(

Jeśli to jest delikatny ból to raczej powinno być wszystko w porządku.. Będziesz umawiała się do kontroli, żeby się nie martwić zbytnio? Wierzę że wszystko jest w porządku [emoji8]
Odpoczywam cały dzień w łóżku.. Brzuch pobolewa trochę.. Wzięłam kąpiel i nie wychodzę z łóżka..
Ja już wiem skąd ten dziwny ból pleców, wszyscy w domu są chorzy i mają taki sam objaw bolącej skóry na plecach, bo już wyczytałam, że to są pierwsze objawy poronienia.. Do środy mam wolne i mam nadzieję że się wykuruje i wszystko będzie dobrze.. Ale po tym wszystkim chyba też pójdę dla spokoju sprawdzić czy wszystko dobrze..

reklama
Jeśli to jest delikatny ból to raczej powinno być wszystko w porządku.. Będziesz umawiała się do kontroli, żeby się nie martwić zbytnio? Wierzę że wszystko jest w porządku [emoji8]Ja już wiem skąd ten dziwny ból pleców, wszyscy w domu są chorzy i mają taki sam objaw bolącej skóry na plecach, bo już wyczytałam, że to są pierwsze objawy poronienia.. Do środy mam wolne i mam nadzieję że się wykuruje i wszystko będzie dobrze.. Ale po tym wszystkim chyba też pójdę dla spokoju sprawdzić czy wszystko dobrze..
Zdrówka. Nie dajcie się .

Do góry