Anitaaaa1993
Fanka BB :)
Która z tych trzech aplikacji najlepsza ?Też mam Preglife
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Która z tych trzech aplikacji najlepsza ?Też mam Preglife
Witamy [emoji846] będziemy miały podobny termin ja dziś 7+0 i pierwsza wizyta też 4.01 o godz. 11.30, nie robiłam bety ani żadnych innych badań czekam na wizytę. Termin wyznaczyła mi moja ginekolog uznała że wcześniej nie ma sensu przychodzić. Rozumiem dziewczyny, które są w pierwszej ciąży wtedy też wizytę umawiałam jak najszybciej żeby zobaczyć czy wszystko w porządku [emoji6] w kolejnej ciąży byłam już spokojniejsza i podejście nieco się zmienia.
Ja mam Ciąża+ i Preglife Obie są dla mnie okej, nie mam za dużego doświadczenia w tego typu apkachTemperatury nie mierzyłam ale mi wieczorami jest zimno, a przed ciążą raczej byłam z tych osób, które wolą chłodniejsze temperatury niż upały. I wolałam jak mi chłodniej, ale teraz jest mi raz zimno a czasem mam uderzenia gorąca.
Macie jakieś aplikacje ciążowe na telefonie? Jeśli tak to jakie?
Co do apetytu i zapachów to nie o dziwo w tej kwestii u mnie jest ok poza kawą jak nie wyobrażalam sobie poranka bez niej to teraz patrzeć ani wąchać nie mogę. Co do snu mam tak samo jak Ty, koło 12-13 i 16-18 mnie ziewa i bierze na spanie ale usnąć nie mogę a jak popołudniu mi się uda to mam taki płytki sen, że wszystko mi przeszkadza. Wieczorami to samo co się chce ale kontakt moja osoba - łóżko mnie wybudza... Później w nocy siku i to samo. Wszystko mi przeszkadza a to za ciepło a za zimno a coś tam. Mówią wyśpij się w ciąży na zapas ale coś nie jest nam to daneJa nigdy wcześniej nie miałam problemow ze snem, zasypiam od razu praktycznie, ale teraz potrafię leżeć nawet 2 h i nic, chociaż padam ze zmęczenia. Te mdłości jeszcze ciągle się pojawiają i taki posmak w ustach, czytałam że to też częste w ciąży. Budzę się w nocy po kilka razy i potem znowu nie mogę zasnąć, no jak nie ja Aż siebie nie poznaje. Wgl nie mogę wejść do kuchni tak mi wszystko śmierdzi, zerowy apetyt Pocieszcie dziewczyny, że też tak macie Miłego dnia