reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2021

reklama
Nigdy nie czytałam o tych 100%, ja miałam 136% z piatku na poniedziałek. Musi być prawidłowy przyrost i wtedy jest w porzadku, niezależnie od wartości bety. Niektóre kobiety w ogóle bety nie badają, a donoszą zdrowe ciąże :)
Ja w pierwszej ciąży robiłam tylko raz betę głównie po to żeby zobaczyć który to tc. Teraz też robię tylko raz... Jeśli jesteś zdrowa, wcześniej nie bylo powikłań i poronień to po co się kłuć? W ciągu całej ciąży jeszcze się nakłujesz, zapewniam ;)

Dobry ...
Spać nie mogę [emoji849] od 4:30 sufit ... na czole dioda jak róg u [emoji882] ... jeść dzis nie mogę ... kawa nie smakuje ... progesteron Chyba szaleje [emoji23][emoji41] . Milego dnia

Hej. U mnie beta tez ładnie przyrasta. Czekam na wizytę już teraz.
Screenshot_20201216_164221.jpeg

Ja dziś o 2 w nocy wstałam i po spaniu 🙈wchodzę na forum a tam strona nie działa. I nagle ogromny głód w brzuchu. Zjadłam co miałam pod ręką i nagle taka ulga . Spałam później jak niemowlę 🤣

Hej. U mnie beta tez ładnie przyrasta. Czekam na wizytę już teraz. Zobacz załącznik 1215772

Wiedziałam ze wszystko bedzie dobrze.

Ja dziś o 2 w nocy wstałam i po spaniu [emoji85]wchodzę na forum a tam strona nie działa. I nagle ogromny głód w brzuchu. Zjadłam co miałam pod ręką i nagle taka ulga . Spałam później jak niemowlę [emoji1787]

Jezu a ja wieczorem nie moge zasnac. Najpierw okolo 19 chce mi sie spac i najchetniej juz wtedy bym poszla a potem jak pojde spac to leze i dupa.

Wgl od wczoraj lekko ćmi mnie brzuch, plus nie mam wgl ochoty na jedzenie. A jak juz jestem glodna to zaraz mi sie odechciewa. Od dnia @ schudlam 1.5 kg a najwiecej ostatnie dwa tygodnie.

Wiedziałam ze wszystko bedzie dobrze.

Jezu a ja wieczorem nie moge zasnac. Najpierw okolo 19 chce mi sie spac i najchetniej juz wtedy bym poszla a potem jak pojde spac to leze i dupa.

Wgl od wczoraj lekko ćmi mnie brzuch, plus nie mam wgl ochoty na jedzenie. A jak juz jestem glodna to zaraz mi sie odechciewa. Od dnia @ schudlam 1.5 kg a najwiecej ostatnie dwa tygodnie.

Musi być dobrze
Mnie dziś coś podbrzusze mocniej boli..

reklama
Dziewczyny, kolejną wizytę u swojego prowadzącego lekarza mam 30.12. Mimo, że ten lekarz przyjmuje prywatnie to terminy rozchodzą się bardzo szybko i chcę sie powoli umówić na USG genetyczne między 11 a 13 tygodniem. Kiedy waszym zdaniem najlepiej się umówić na to badanie, w którym tygodniu? Pytanie zwłaszcza do dziewczyn, które już są mamami :)

Do góry