reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2021

reklama
U mnie wczoraj wieczorem na papierze toaletowym zobaczyłam trochę brunatnego plamienia. Dzisiaj rano to samo. Nie jest tego tak dużo żebym miła brudna bieliznę, ale jest coś... umówiłam się dzisiaj rano na 9 do ginekologa, bo się akurat termin zwolnił. I lekarka powiedziała, ze jest za wcześnie żeby coś zobaczyć, jest trochę brunatnego śluzu. Zrobiła mi usg i powiedziała, ze endometrium jest grube „ciążowe”. W sumie nie dopytywałam więcej- ale powiedzcie mi jak to wyglada u Was? Ile mniej więcej wynosi endometrium? I czy lekarz potrafi rozpoznać endometrium przed miesiączka a w ciąży? W sensie jak teraz czytałam to przed okresem podobno tez jest o wiele grubsze to endometrium....

Hej, to ja pewnie jestem tu w najmłodszej ciąży, a czuje się jakbym wciąż miała gorączkę i kręci mi się cały czas w głowie, a teraz też właśnie mnie kłuje dość mocnoo jajnik, mam nadzieję, że to wszystko w porządku..

Miłego dnia 😘
W ciąży temperatura ciała jest podwyższona, dlatego masz wrażenie, że masz gorączkę ;)

U mnie wczoraj wieczorem na papierze toaletowym zobaczyłam trochę brunatnego plamienia. Dzisiaj rano to samo. Nie jest tego tak dużo żebym miła brudna bieliznę, ale jest coś... umówiłam się dzisiaj rano na 9 do ginekologa, bo się akurat termin zwolnił. I lekarka powiedziała, ze jest za wcześnie żeby coś zobaczyć, jest trochę brunatnego śluzu. Zrobiła mi usg i powiedziała, ze endometrium jest grube „ciążowe”. W sumie nie dopytywałam więcej- ale powiedzcie mi jak to wyglada u Was? Ile mniej więcej wynosi endometrium? I czy lekarz potrafi rozpoznać endometrium przed miesiączka a w ciąży? W sensie jak teraz czytałam to przed okresem podobno tez jest o wiele grubsze to endometrium....
nie wiem ile dokładnie miało, ale lekarz zwrócił wczoraj na nie uwagę i powiedział, ze bardzo mu się podoba, bo jest grube. A plamienie takie brązowe miałam przez dwa dni w pierwszej ciąży (to był mniej więcej 8tydzien). Wszystko było ok.

To chyba ja [emoji1] jestem po wizycie i ten jeden pęcherzyk to musiało być coś innego, bo został jeden ciążowy z zarodkiem i bijącym serduszkiem [emoji3526]
A tak liczyłam na jakąś ciążę bliźniaczą u nas na forum [emoji2] pewnie dlatego że sama o niej marzyłam [emoji2] 2 pieczenie upieczone na jednym ogniu. Bo jak pomyślę że miała bym 2 raz przechodzić ten stres i nerwy to grubo się zastanawiam [emoji2]

reklama
Moja dobra rada - nie czytaj nic na internecie [emoji846] bo będziesz miała taka głowę jak ja [emoji2962]

Dostałaś jakieś leki?

Do góry