reklama
boska.ka
Fanka BB :)
Ja w pierwszej ciąży robiłam tylko raz betę głównie po to żeby zobaczyć który to tc. Teraz też robię tylko raz... Jeśli jesteś zdrowa, wcześniej nie bylo powikłań i poronień to po co się kłuć? W ciągu całej ciąży jeszcze się nakłujesz, zapewniamNigdy nie czytałam o tych 100%, ja miałam 136% z piatku na poniedziałek. Musi być prawidłowy przyrost i wtedy jest w porzadku, niezależnie od wartości bety. Niektóre kobiety w ogóle bety nie badają, a donoszą zdrowe ciąże
Hej. U mnie beta tez ładnie przyrasta. Czekam na wizytę już teraz. Zobacz załącznik 1215772
Wiedziałam ze wszystko bedzie dobrze.
Ja dziś o 2 w nocy wstałam i po spaniu [emoji85]wchodzę na forum a tam strona nie działa. I nagle ogromny głód w brzuchu. Zjadłam co miałam pod ręką i nagle taka ulga . Spałam później jak niemowlę [emoji1787]
Jezu a ja wieczorem nie moge zasnac. Najpierw okolo 19 chce mi sie spac i najchetniej juz wtedy bym poszla a potem jak pojde spac to leze i dupa.
Wgl od wczoraj lekko ćmi mnie brzuch, plus nie mam wgl ochoty na jedzenie. A jak juz jestem glodna to zaraz mi sie odechciewa. Od dnia @ schudlam 1.5 kg a najwiecej ostatnie dwa tygodnie.
Wiedziałam ze wszystko bedzie dobrze.
Jezu a ja wieczorem nie moge zasnac. Najpierw okolo 19 chce mi sie spac i najchetniej juz wtedy bym poszla a potem jak pojde spac to leze i dupa.
Wgl od wczoraj lekko ćmi mnie brzuch, plus nie mam wgl ochoty na jedzenie. A jak juz jestem glodna to zaraz mi sie odechciewa. Od dnia @ schudlam 1.5 kg a najwiecej ostatnie dwa tygodnie.
Musi być dobrze
Mnie dziś coś podbrzusze mocniej boli..
reklama
laurelle
Fanka BB :)
Dziewczyny, kolejną wizytę u swojego prowadzącego lekarza mam 30.12. Mimo, że ten lekarz przyjmuje prywatnie to terminy rozchodzą się bardzo szybko i chcę sie powoli umówić na USG genetyczne między 11 a 13 tygodniem. Kiedy waszym zdaniem najlepiej się umówić na to badanie, w którym tygodniu? Pytanie zwłaszcza do dziewczyn, które już są mamami