Gratulacje i bardzo się cieszę, że się udało na pewno wszystko będzie dobrze!Cześć dziewczyny! Ze staraczek przechodzę do was Czesc @Kruczka
Mieszkam poza Polska i mam do dyspozycji tylko mało wrażliwe testy (50) i już 7dpo na takim teście były piękne kreseczki a dzisiaj 10 dpo już nie ma wątpliwości
Leczyłam się na niepłodność i miałam zastrzyk z hCG wiec na początku obawiałam się ze to pozostałość ale kreski pięknie ciemnieją wiec można zalozyc ze jestem w ciąży i beta tez jest pewnie przyzwoita, skoro test o wrażliwości 50 już pokazuje piękne krechy a do daty spodziewanej @ wciąż jeszcze 2 dni!
termin porodu z OM mam na 25 sierpnia
Wizyta u gina przed samymi świetami te będzie piękny prezent na swieta... żeby tylko wszystko się dobrze skończyło. To moja 6 ciąża ale mam tylko dwójkę dzieci wiec wiem, ze różnie może być.
reklama
My powiemy w Wigilie jak na wizycie bedzie wszystko wpozadku. Obawiam sie ze jeszcze moze nie byc serduszka bo owulacja byla pozno a to bedzie 6t3d . Moja trzecia ciaza, nigdy zadnych problemow z poprzednimi a teraz martwie sie jak nigdy. Ale to chyba przez te plamienia na poczatku tak schizuje. Odpukać teraz jest wszystko wpożądku i musze się wyluzować.
Gratulacje, witaj na wątku!My powiemy jak dostanę prawidłowy wynik testu nifty, boje się mówić wcześniej ...
Ja też mam zamiar zrobić ten test. My już powiedzieliśmy kilku osobom, bo co ma być, to będzie, a w razie czego, będziemy mieli wsparcie.
Też się trochę boję, że to będzie wczescnie żeby wszystkich informować, ale z drugiej strony kiedy się cieszyć tą ciążą jak nie teraz? więc czekamy tylko do wizyty u gina i rodzina się dowie i tak nie ukrylibysmy tego w święta więc dowiedzą się chwilę przed świętami, z racji że nie lubię być w centrum uwagi, a jak byśmy ogłosili to w święta to wiadomo, że to byłby główny temat, a tak już każdy się oswoi przez te kilka dni
kruszynka22
Zaangażowana w BB
Ja powiedziałam na razie tylko w pracy ze względu na to że robie zdjecia rtg (jestem asystentka stomatologiczna), rodzinie nie mówimy na razie głównie ze względu na to że mam 7 letniego syna i ze względu na wcześniejsze 3 straty.... Powiemy jak dotrwam do 12tc...
Trzymamy kciuki!Ja powiedziałam na razie tylko w pracy ze względu na to że robie zdjecia rtg (jestem asystentka stomatologiczna), rodzinie nie mówimy na razie głównie ze względu na to że mam 7 letniego syna i ze względu na wcześniejsze 3 straty.... Powiemy jak dotrwam do 12tc...
Cześć dziewczyny, te że staraczek będą mnie kojarzyć.. Przycupne tu, ale nie skacze jeszcze z radości.. Dopiero po 10tygodniu będę cię cieszyć, jak donoszę..
Witaj kochana . Ja tez cichutko sobie tutaj siedze . Musimy byc dobrej myśli [emoji178]
reklama