reklama
M
madziejkaa359
Gość
U mnie ok, ale mialam dwa bardzo intensywne dni i w sumie teraz tez dopiero wróciłam do domu, spiaca jak mopsHmm mam wrażenie że bardzo dużo ostatnio tu nowych dziewczyn a gdzieś "stare" się zgubiły dziewczyny wszystko ok ? Chyba że mi się już miesza [emoji28]
Pełna nadzieji
Fanka BB :)
Ja też miałam plamienia, więc spokojnie [emoji846]Kochane bardzo po cichutku chcialabym do was dołaczyc. Pokrecone u mnie wszystko. Od sb mialam plamienie ( 10dpo)myslalam ze @ za rogiem. We wt rano po dwojce bylo jakby wiecej zabarwionego sluzu na rozowo zaznaczylam 1dc. W srode i czwartek prawie nic tylko po wyproznianiu. W czwartek zrobilam test po 10 a tam kreska. Z clearblue wyszlo 1-2 tydzien . Ponechalam dzis do Niemiec do gpl ginekologa. Plamoenia juz nie ma , pecherzyka narazie nie widac ale macica wyglada obiecujaco. Wyglada ciazowo. Mam nadzieje ze zostane z wami na dluzej. Na swieta jade do PL i mam tam wizyte 23.12 u mojego gina. Poprosze o kciuki.
Mnie dziewczyny wykańcza śpiączka... Spała bym wszędzie i o każdej porze. I wzdęcia... Jezu żyć mi nie dają. Mdłości na chwilę obecną brak i chwała za to!
U mnie w dalszym ciągu nikt nie wie. Na święta dowie się przyjaciółka z pracy która mnie bardzo wspierała a reszta świata po kolejnej wizycie u ginekologa (04.01.2021) będzie to 10 tydzień więc myślę że najwyższa pora [emoji846]
U mnie dziś druga beta w środę 5400 dziś 9600 takze jestem już spokojniejsza za tydzień pierwsza wizyta u ginekologa, z apki będzie wtedy 6t3d, może trochę za szybko więc nie nastawiam się na serduszko, ale chciałam załatwić to jeszcze przed świętami i to był jedyny możliwy dla mnie termin
Poza tym że jestem zmęczona, to nie czuje sie inaczej niż zawsze no jedynie piersi są wrażliwsze i jakby nabrzmiałe? Pełniejsze? Ale biustonosza jeszcze nie muszę zmieniać na większy
Poza tym że jestem zmęczona, to nie czuje sie inaczej niż zawsze no jedynie piersi są wrażliwsze i jakby nabrzmiałe? Pełniejsze? Ale biustonosza jeszcze nie muszę zmieniać na większy
Dziewczyny jak zamierzacie powiedzieć o ciąży rodzinie, albo jak powiedzialyscie? Szukam jakiejś alternatywy dla normalnej rozmowy, bo wiem, że nie dam rady tego powiedzieć. Strasznie jestem płaczliwa i się wzruszam, zacznę tylko zdanie i się popłacze
My planujemy teściom powiedzieć w wigilię, dostaną od nas portfele, a w każdym z nich będzie informacja, że kolejny wnusio w drodze Może nic wymyślnego, ale wiem, że na pewno się uciesząDziewczyny jak zamierzacie powiedzieć o ciąży rodzinie, albo jak powiedzialyscie? Szukam jakiejś alternatywy dla normalnej rozmowy, bo wiem, że nie dam rady tego powiedzieć. Strasznie jestem płaczliwa i się wzruszam, zacznę tylko zdanie i się popłacze
Czekam na wizytę w środę. Jedynie podczytuje w wolnej chwili i trzymam kciuki za nas wszystkie
princess_88
Cześć dziewczyny! Ze staraczek przechodzę do was Czesc @Kruczka
Mieszkam poza Polska i mam do dyspozycji tylko mało wrażliwe testy (50) i już 7dpo na takim teście były piękne kreseczki a dzisiaj 10 dpo już nie ma wątpliwości
Leczyłam się na niepłodność i miałam zastrzyk z hCG wiec na początku obawiałam się ze to pozostałość ale kreski pięknie ciemnieją wiec można zalozyc ze jestem w ciąży i beta tez jest pewnie przyzwoita, skoro test o wrażliwości 50 już pokazuje piękne krechy a do daty spodziewanej @ wciąż jeszcze 2 dni!
termin porodu z OM mam na 25 sierpnia
Wizyta u gina przed samymi świetami te będzie piękny prezent na swieta... żeby tylko wszystko się dobrze skończyło. To moja 6 ciąża ale mam tylko dwójkę dzieci wiec wiem, ze różnie może być.
Mieszkam poza Polska i mam do dyspozycji tylko mało wrażliwe testy (50) i już 7dpo na takim teście były piękne kreseczki a dzisiaj 10 dpo już nie ma wątpliwości
Leczyłam się na niepłodność i miałam zastrzyk z hCG wiec na początku obawiałam się ze to pozostałość ale kreski pięknie ciemnieją wiec można zalozyc ze jestem w ciąży i beta tez jest pewnie przyzwoita, skoro test o wrażliwości 50 już pokazuje piękne krechy a do daty spodziewanej @ wciąż jeszcze 2 dni!
termin porodu z OM mam na 25 sierpnia
Wizyta u gina przed samymi świetami te będzie piękny prezent na swieta... żeby tylko wszystko się dobrze skończyło. To moja 6 ciąża ale mam tylko dwójkę dzieci wiec wiem, ze różnie może być.
Załączniki
reklama
princess_88
My powiemy jak dostanę prawidłowy wynik testu nifty, boje się mówić wcześniej ...My planujemy teściom powiedzieć w wigilię, dostaną od nas portfele, a w każdym z nich będzie informacja, że kolejny wnusio w drodze Może nic wymyślnego, ale wiem, że na pewno się ucieszą