reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2021

Dziewczyny macie już za sobą pierwsza wizytę? Jak się do niej przygotować. Co mieć? Jestem totalnie zielona. Jutro i w środę zrobię betę, a do lekarza postaram się dostać przed świetami jakoś. Jak na razie z aplikacji wychodzi 5t1d.
Kilka dni temu zaczęłam nowe opakowanie femibion 0, nie liczyłam na ciąże wiec mam całe opakowanie prawie, mogę dokończyć do końca ? Czy kupić od razu femibion 1?
Zamów femibion 1 na internetowej aptece [emoji846] ja przepłaciłam 20 zl! [emoji2962] Na necie kosztują w granicach 30 zl a w aptece dałam 50 [emoji2962] do tego czasu bierz 0 a jak przyjdą zamień na 1 [emoji846] z tego co pamiętam folianow tą sama dawka.

reklama
Mamuśki 😀 czy któraś z was ma już w planach kupienie detektora tętna ? Przeczytałam na internecie że może już wykryć w 9 tygodniu. Co o tym sądzicie ?

Mamuśki [emoji3] czy któraś z was ma już w planach kupienie detektora tętna ? Przeczytałam na internecie że może już wykryć w 9 tygodniu. Co o tym sądzicie ?

No właśnie też się zastanawiam... przy drugim synku zrezygnowałam bo bałam się ze jak nie bede umiała znaleść to bede się stresowała. A teraz znów rozważam zakup. Ale najpierw wizyta i chce zobaczyć serduszko u gina .

A jaka jest różnica w badaniu hcg a bhcg? Cenowo jest kolosalnie bo hcg 44 zł a bhcg 77 zł :/ robicie to na NFZ? Czy prywatnie?

A jaka jest różnica w badaniu hcg a bhcg? Cenowo jest kolosalnie bo hcg 44 zł a bhcg 77 zł :/ robicie to na NFZ? Czy prywatnie?

Szczerze nie mam pojecia, zawsze mowilam ze betahcg ale tez nie byla to az taka cena. Moze z 20 zl placilam.... tylko to bylo 3 lata temu teraz nie mam mozliwosci bo w Holandii nie chcieli zrobic

No właśnie też się zastanawiam... przy drugim synku zrezygnowałam bo bałam się ze jak nie bede umiała znaleść to bede się stresowała. A teraz znów rozważam zakup. Ale najpierw wizyta i chce zobaczyć serduszko u gina .
Ja właśnie chce kupić i tak się zastanawiam. Przy pierwszej ciąży nie miałam. Myślę że warto sprawdzać i posłuchać serducho😀 ja też czekam na wizytę czy już będzie i wtedy będę szukać odpowiedniego,😀

reklama
Do góry