reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2021

Hej dziewczyny.
Poczytałam trochę o was :)
Widzę ze sporo tutaj dziewczyn z rocznika 92( tak jak ja). Mamy 6 letnia córeczkę która urodziła sie w Polsce. Teraz czekamy. Okres spóźnia mi się już dwa dni i chyba jutro muszę kupić test. Dodam ze mieszkamy w Anglii wiec wszystkie procedury jak i prowadzenie ciąży wyglada tutaj zupełnie inaczej. Pozdrawiam was cieplutko

reklama
Hej, ja już po wizycie wg aplikacji wychodził mi 5t6d, a wg USG 4t6d także jest tydzień roznicy i na serduszko za szybko, ale jest wszystko w porzadku, jest pęcherzyk z cialkiem żółtym, a nawet doktorka widziała już minimalny zarodek. Jeżeli chodzi o ból jajników mowila, że to normalne na początku ciąży, wszystko się rozciąga także chyba nie mamy czym się martwić jeżeli chodzi o te bóle :)

Hmm mam wrażenie że bardzo dużo ostatnio tu nowych dziewczyn a gdzieś "stare" się zgubiły ;) dziewczyny wszystko ok ? Chyba że mi się już miesza 😅

Hej. Faktycznie ostatnio więcej czytałam niż pisałam. Od jakiegoś tygodnia mam typowe objawy ciąży, bo mam mdłości przez prawie cały dzień i moje piersi są bardzo obrzmiałe i bolą jak dotykam (czuje, że rosną i, że niedługo pobędę potrzebować nowego stanika 😅).
Poza tym powiedziałam już o ciąży mojej rodzinie i rodzinie narzeczonego. Wszyscy się ucieszyli a teściowa nawet się trochę popłakała ze szczęścia więc teraz tylko trzymam kciuki żeby ciąża się dobrze rozwijała. Do ginekologa mam termin na 15 grudnia i według aplikacji będzie to początek 7 tygodnia. Liczę, ze będzie już biło serduszko albo dwa, bo jak pamiętacie jak byłam u gina dwa tygodnie temu to były dwa pecherzyki 😍.
Mam nadzieje, że u Was jest wszystko dobrze i nie macie takich mdłości jak ja 😂.

Ja też więcej czytam niż piszę 😊 również od poniedziałku mam mdłości ale apetytu nie straciłam 😂 nadal nabrzmiałe piersi i to chyba wszystko. Czekam na wizytę 15.12 i mam nadzieję, że usłyszę serduszko

Kochane bardzo po cichutku chcialabym do was dołaczyc. Pokrecone u mnie wszystko. Od sb mialam plamienie ( 10dpo)myslalam ze @ za rogiem. We wt rano po dwojce bylo jakby wiecej zabarwionego sluzu na rozowo zaznaczylam 1dc. W srode i czwartek prawie nic tylko po wyproznianiu. W czwartek zrobilam test po 10 a tam kreska. Z clearblue wyszlo 1-2 tydzien . Ponechalam dzis do Niemiec do gpl ginekologa. Plamoenia juz nie ma , pecherzyka narazie nie widac ale macica wyglada obiecujaco. Wyglada ciazowo. Mam nadzieje ze zostane z wami na dluzej. Na swieta jade do PL i mam tam wizyte 23.12 u mojego gina. Poprosze o kciuki.

reklama
Do góry