reklama
Aleksaaaandra
Fanka BB :)
Hej co tam cicho? Jak tam się czujecie w ten niedzielny dzień ? U mnie od samego rana czuje okropna pełność w podbrzuszu.
Jak to przy niedzieli cicho.. Zrobiłam dziś kolejny test, kreska ciemnieje, jutro idę na betę i zobaczymy ile urosla od czwartku..Hej co tam cicho? Jak tam się czujecie w ten niedzielny dzień ? U mnie od samego rana czuje okropna pełność w podbrzuszu.
Marzkaa_
Zaciekawiona BB
Hej U mnie jest dzisiaj typowa leniwa niedziela. Oglądamy z narzeczonym serial, później jakiś spacer z psiakiem. A moje samopoczucie jest okej tylko brak apetytu.Hej co tam cicho? Jak tam się czujecie w ten niedzielny dzień ? U mnie od samego rana czuje okropna pełność w podbrzuszu.
Chciałam Was jeszcze zapytać dziewczyny jakie witaminy polecacie? Ja na razie stosuje mama dha premium +, ale może macie coś innego?
Gratulacje! Umów się na wizyte do lekarza za 2-3 tygodnie, jeśli chcesz, zbadaj przyrost hormonu beta hcg w odstępie 48 godzin.Witam Się z wami! Dzisiaj Miał przyjść @ a zawsze jest jak w zegarku. 3 cykl Starań, Lekkie PCOS.
Co teraz?
Ihavehope
Dziewczyny macie już za sobą pierwsza wizytę? Jak się do niej przygotować. Co mieć? Jestem totalnie zielona. Jutro i w środę zrobię betę, a do lekarza postaram się dostać przed świetami jakoś. Jak na razie z aplikacji wychodzi 5t1d.
Kilka dni temu zaczęłam nowe opakowanie femibion 0, nie liczyłam na ciąże wiec mam całe opakowanie prawie, mogę dokończyć do końca ? Czy kupić od razu femibion 1?
Kilka dni temu zaczęłam nowe opakowanie femibion 0, nie liczyłam na ciąże wiec mam całe opakowanie prawie, mogę dokończyć do końca ? Czy kupić od razu femibion 1?
Ihavehope
dziekuje! Nadal nie mogę w to uwierzyć. Jutro rano lecę na betęGratulacje! Umów się na wizyte do lekarza za 2-3 tygodnie, jeśli chcesz, zbadaj przyrost hormonu beta hcg w odstępie 48 godzin.
reklama
U mnie też bez zmian, tylko strasznie mi się chce spać... Niestety nie mogę sobie na to pozwolić, bo mam dużo spraw do ogarnięcia na jutro no i od jutra wracam do biura, teraz miałam zdalną więc mogłam sobie rozłożyć prace tak jak chciałam. Zobaczymy jak to będzie od jutra. Nie mogę się doczekać już wizyty u mojej ginekolog, a do piątku jeszcze troszkę czasu zostało... Byle do piątku