reklama
My planujemy właśnie w święta powiedzieć moim teściom. Od 7 lat na święta słyszę kiedy drugie dziecko, to teraz wreszcie będą mieli odpowiedź Liczę na to, że wszystko będzie ok z ciążą, więc myślę, że możemy śmiało mówićJa dopiero 4 tydzien, ale chciałabym zaliczyć wizytę przed świętami - więc byłby to dopiero 6t0d - pewnie za wczesnie na serduszko :/ W ogóle święta mnie stresują w rodzinnym domu zawsze byłam pierwsza do otwierania winka... Nie chcę nikomu mówić na tak wczesnym etapie, ale czuję, że rozgryzą mnie w sekundę.
Ja w pierwszej ciąży nic nie stosowałam na brzuch i miałam po porodzie cały jeden mały rozstęp koło pępka.Dziewczyny A czy kremujecie już wasze brzuszki? Ja już zaczynam, w pierwszej ciąży udało mi się wyjść bez żadnego rozstępu więc w tej też wolałabym nie mieć
To w głównej mierze jest kwestia genów, ale jestem pewna, że kremowanie nie zaszkodzi
Ja jak już będę miała bardziej widoczny brzuch to też pewnie będę czymś nawilżać.
Tak, smaruje balsamem Palmer’s. Ja już po wizycie, wszystko jest w porzadku, serduszko bije 5t6dDziewczyny A czy kremujecie już wasze brzuszki? Ja już zaczynam, w pierwszej ciąży udało mi się wyjść bez żadnego rozstępu więc w tej też wolałabym nie mieć
angelusia
Zaangażowana w BB
U mnie niestety geny są na rozstępy zresztą po okresie dojrzewania mam niestety sporo na udach . Ale w ciąży taka niespodzianka że nie było więc zaczynam już teraz może uda mi się jakoś zapobiecJa w pierwszej ciąży nic nie stosowałam na brzuch i miałam po porodzie cały jeden mały rozstęp koło pępka.
To w głównej mierze jest kwestia genów, ale jestem pewna, że kremowanie nie zaszkodzi
Ja jak już będę miała bardziej widoczny brzuch to też pewnie będę czymś nawilżać.
angelusia
Zaangażowana w BB
No właśnie też nimi smarowalam i smarujeTak, smaruje balsamem Palmer’s. Ja już po wizycie, wszystko jest w porzadku, serduszko bije 5t6d
Gratulacje !!
Super, że po wizycie wszystko jest ok!Tak, smaruje balsamem Palmer’s. Ja już po wizycie, wszystko jest w porzadku, serduszko bije 5t6d
M
madziejkaa359
Gość
Super [emoji177]Tak, smaruje balsamem Palmer’s. Ja już po wizycie, wszystko jest w porzadku, serduszko bije [emoji7] 5t6d
M
madziejkaa359
Gość
Ja jeszcze nie... w pierwszej ciazy w ogóle nie smarowałam kremami typowo na rozstępy a jeżeli już w ogóle czymkolwiek smarowałam to bardzo nieregularnie- rozstępów pociazowych brak. Natomiast z okresu dojrzewania jest multum :/Dziewczyny A czy kremujecie już wasze brzuszki? Ja już zaczynam, w pierwszej ciąży udało mi się wyjść bez żadnego rozstępu więc w tej też wolałabym nie mieć
reklama
M
madziejkaa359
Gość
Myślę że nawet nie tyle od sprzętu co tez od lekarza. Ta do której dzisiaj idę jest właśnie mega szybka, w sensie wszystko robi w tempie ekspresowym, jejku mam nadzieje ze będzie ok, strasznie się denerwuje!Ja na 1 wizycie byłam dokładnie w 5t+4 i serduszko usłyszałam [emoji7] ale nawet sam lekarz powiedział że bardzo dużo zależy od sprzętu więc jeśli nie słyszycie to się nie stresujcie! [emoji846]